Kahramanmaraş’ta İYİ Parti lideri Meral Akşener’e sevgi seli

Kahramanmaraş’ta İYİ Parti lideri Meral Akşener’e sevgi seli
İYİ Parti lideri Meral Akşener yurt gezileri kapsamında Kahramanmaraş’ta vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Akşener atanamayan öğretmenlere, sağlıkçılara dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Akşener toplanan kalabalığa “haksızlıkları gidermek için vatandaşlarımızla bir olacağız” dedi.

FİLİZ KESER - MEHMET PAMUKÇU - HALİL YATAR / KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta yoğun ilgi ile karşılaşan Akşener vatandaşlara,“Aranızda 82 puanla atanamamış öğretmenler, sağlıkçılar var. 82 puanla vatandaşın çocukları atanamazken 50 puanla dayısı olup atananlar var bu ülkede. Biz İYİ Parti olarak bu harami düzeni vatandaşlarımızla beraber yıkacağız. Oylarınızla AKP iktidarını göndereceğiz. Vatandaşın çocuğu iş bulamazken 5 maaşlı danışmanlar gününü gün ediyor. Haksızlıkları gidermek için vatandaşlarımızla bir olacağız. 

24 aydır esnafları ziyarette bulunuyorum. Dükkanlarda tencere kaynatamayan anneler ile sohbet etme fırsatım oluyor. Tarlasını ekemeyen çiftçiler ile konuştum dertlerini dinledim. O kadar çok haksızlıkla karşılaştım ki ülkeyi yönetenlerin de bunları görmesi için gezilerime devam ettim. Vatandaşlarımıza Milletin Kürsüsü’nde yer verdim. Ülkeyi yönetenler vatandaşların derdini dinlediğim için rahatsız oluyor. Onların rahatlarını İYİ Parti bozdu” diye konuştu.

İlgili Haberler