Milli Takım neden bu kadar kötü oynadı. Erce Kaftan açıkladı

Milli Takım neden bu kadar kötü oynadı. Erce Kaftan açıkladı
Euro 2020'nin açılış maçında Türkiye'nin İtalya'ya 3-0 gibi bir skorla mağlup olması büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada bulunan kullanıcılar, teknik direktör Şenol Güneş'i tercihleri nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttu.

Yılların spor yazarı Erce Kaftan, Avrupa Futbol Şampiyonası''nda İtalya''ya 3-0 mağlup olan A Milli Futbol Takımı''nı eleştirdi. Kaftan, teknik direktör Şenol Güneş''e yüklendi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaftan, "Şenol Hoca iki yıldır yatıyor, formsuz... Yıllık bonuslarla kazandığı 3.5 milyon Euro''nun keyfini çıkarıyor. Ciddi bir hazırlık maçı bile yapmadan turnuvanın ilk karşılaşmasında çıkmak akıl tutulmasıydı. Son yıllardaki en kötü milli takımı izlettirdi bize...  Bu kadar kaliteli oyunculardan oluşmuş bir takım bu kadar ezilir mi? Ezilirmiş demek ki... 90 dakika boyunca bir organize atak yapamamamız ayıp ötesiydi. Milli maçı anlatan spikerler goy goy yapıyor... Sanki farklı bir maç izliyoruz, sanki çocuk kandırıyorlar! Her yönüyle sınıfta kaldığımız bir futbol akşamı... Neyimiz düzgün ki, futbolumuz doğru dürüst olsun... Ve, bakalım maçtan sonra hangi masalları dinleyeceğiz? İtalya''yı tebrik ederim. Belli ki iyi hazırlanmışlar ve Avrupa şampiyonluğunu çok istiyorlar. Çok daha farklı kazanabilirlerdi 3-0''a razı oldular." ifadelerine yer verdi.

A GRUBU’NDA KALAN MAÇLAR:

11 Haziran Cuma: Türkiye-İtalya maç sonucu: 0-3

12 Haziran Cumartesi (TSİ 16.00): Galler-İsviçre (Bakü Olimpiyat Stadı)

16 Haziran Çarşamba (TSİ 19.00): Türkiye-Galler (Bakü Olimpiyat Stadı)

16 Haziran Çarşamba (TSİ 22.00): İtalya-İsviçre (Roma Olimpiyat Stadı)

20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): İtalya-Galler (Roma Olimpiyat Stadı)

20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): Türkiye-İsviçre (Bakü Olimpiyat Stadı)