Kalkan ve Çevresindeki En Güzel Plajlar

Kalkan ve Çevresindeki En Güzel Plajlar
Yaz gelince denizin, güneşin keyfini doyasıya çıkarmak için hemen hemen herkesin aklına ilk gelen yerlerden biridir Kalkan. Birbirinden ünlü ve tertemiz plajlara sahip olması, geçmişin izlerini günümüze taşıyan antik kentlere sahip olması, masalsı sokakları, doğa harikası şelaleleri, kanyonları, koyları ve mağaralarıyla eşsiz güzellikleri kendisinde toplamasıyla huzurlu bir tatil vadediyor. Kalkan ve çevresinde yer alan plajları sizin derleyip bir liste hazırladık.

Kalkan Halk Plajı

Mavi bayraklı bu plaj Kalkan merkeze 4 km mesafede yer almaktadır. Kalkan’ın en güzel ve temiz plajlarından bir tanesidir. Masmavi tertemiz ve serin denizi ile dikkat çekmektedir. Kumsalı çakıllı olduğu için deniz ayakkabısı ile denize girilmesi ve kumsalında yürünmesi tavsiye edilir. Plajın içinde yer alan tesisten ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Şezlong ve şemsiye kiralayarak konforlu bir şekilde plajın tadını çıkarabilirsiniz.

Akçagerme Plajı

Kaş-Kalkan yolu üzerinde bulunan Akçagerme plajı Kalkan’a 25 km mesafede yer alır. Bu plaj da mavi bayrak ödülüne sahiptir. Denizi sığ ve sakin olduğu için çocuklu aileler tarafından özellikle tercih ediliyor. Kumsalında küçük küçük çakıllar vardır. Yeşilin ve mavinin her tonuyla doğanın tüm güzelliklerini yaşayabileceksiniz.

Kaputaş Plajı

Manzarası, kumu, denizin turkuaz mavisi berrak denizi Türkiye’nin Maldivler’i olarak anılmaktadır. Kaş- Kalkan karayolu üzerinde yer almaktadır. Kartpostallardaki gibi harika bir manzaraya sahiptir. Plaja merdivenlerden aşağı inilerek ulaşılmaktadır.

Kalamar Plajı

Kalkan merkeze 2 km mesafede yer alır. Kalamar plajı özel bir işletmeye aittir ve girişi ücretlidir. Bu işletmeden tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşarken tesisin sağladığı su sporları etkinliklerine katılarak tatilinize adrenalin katabilirsiniz.

Kalkan Tatilinizde Konaklama

Kalkan’ın birbirinden güzel plajlarını keşfettikten sonra konaklamanın en konforlusunu, huzurlusunu ve lüksünü Kalkan kiralık villa ile yaşayabilirsiniz. Hepsi birbirinden farklı ve güzel yüzlerce villa arasından istediğiniz özelliklere sahip bir villayı kiralayarak hayallerinizdeki tatile kavuşabilirsiniz. Güvenilir kiralama adresi Villa Reyonundan fotoğraflarını ve detaylarını inceleyebilir her bütçeye uygun fiyat avantajlarıyla sorunsuz kiralama yaparak huzurlu ve konforlu bir tatile çıkabilirsiniz.