Kameramana tokat atmıştı. Tepkiler çığ gibi gelince hem Muharrem Sarıkaya'dan hem de Fatma Şahin'den açıklama geldi

Kameramana tokat atmıştı. Tepkiler çığ gibi gelince hem Muharrem Sarıkaya'dan hem de Fatma Şahin'den açıklama geldi
Gazeteci Muharrem Sarıkaya, tokat attığı kameraman Ahmet Demir'den sosyal medya hesabından özür diledi. 

Habertürk TV''de program yapan gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın kameramana tokat attığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin''in konuk ve şahit olduğu olay karşısında tepki dahi göstermemesi tartışılan bir diğer konuydu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerden sonra Muharrem Sarıkaya’dan ilk açıklama geldi.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Konuyla ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan açıklamalarda bulunan gazeteci Muharrem Sarıkaya, tokat attığı İHA kameramanı Ahmet Demir’den özür diledi.

Sarıkaya yaptığı açıklamada, "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum. Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim. Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum… Muharrem SARIKAYA" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

FATMA ŞAHİN DOĞRULADI

Muharrem Sarıkaya''nın konuğu olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, yaşanan olaya şahit olmasına rağmen herhangi bir tepki göstermemesi ilgi çekmişti. Şahin''den konu ile ilgili açıklama resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan geldi. Şahin, Muharrem Sarıkaya''nın sosyal medyasında paylaştığı ifadeleri doğrulayarak, şu cümleleri kullandı:

"Habertürk TV canlı yayını esnasında Muharrem Sarıkaya''nın tepkisi kendisinin de dediği gibi çok yanlıştı. Zaten hemen sonrasında aramızda konuştuk ve ben de düşüncelerimi söyledim. @msarikaya6 kendi mesajında da yazdığı gibi sonrasında Ahmet Demir arkadaşımızdan özür diledi."

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler