Kanser hastası eşini kıravatla boğup kendini vurdu

Kanser hastası eşini kıravatla boğup kendini vurdu
Ankara’da Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli asker 70 yaşındaki Mehmet Yıldırım, 74 yaşındaki kanseri hastası eşi Hamiyet Yıldırım'ı kravatla boğduktan sonra tabanca ile kendisini vurdu.

Kanser hastası eşini kıravatla boğup intihar etti

Ankara’nın Keçiören ilçesi Şenlik Mahallesi''nde Kara Kuvvetleri Komutanlığı''ndan emekli asker 70 yaşındaki Mehmet Yıldırım, bir süredir hastalığı sebebiyle yatağa bağımlı yaşayan 74 yaşındaki eşinin odasına girdi. Mehmet Yıldırım, eşi Hamiyet Yıldırım''ı kravatı ile boğarak öldürdükten sonra oğlunu telefonla aradı.

Yıldırım, "Her şeyi ben yaptım, hakkınızı helal edin" dedikten sonra tabancasını alıp, başına dayayarak ateş etti. Silah sesini duyan komşuları durumu polis ve 112 Acil Servise ihbar etti. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Hamiyet Yıldırım''ın öldüğü tespit edildi. Ağır yaralanan Mehmet Yıldırım ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne kaldırıldı. Mehmet Yıldırım doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Mehmet Yıldırım''ın çocuklarına intihar notu bıraktığı da ortaya çıktı. Yıldırım''ın "Oğluma telefon ediniz" diyerek çocuklarının telefon numarasını yazdığı notta, "Bağışlayın; kendi hür irademle yaptım. Babanız Mehmet Yıldırım" dediği öğrenildi.

Yıldırım çiftinin evli olan iki çocuğunun dün akşam eşleri ile birlikte anne ve babasını ziyaret ettiği de aktarıldı.