Kırmızı etin ölümcül tehlikesi ortaya çıktı! Uzmanlardan hayat kurtaran uyarılar Kırmızı et, kanser riski ve kolon kanserinin gizli tetikleyicisi mi? Bilim insanları, aşırı kırmızı et tüketiminin kolon, rektum ve prostat kanseri riskini artırdığını ortaya koyarken, uzmanlar dengeli bir diyetle bu risklerin azaltılabileceğini vurguladı.
Çatal, kaşık ve bıçakların ölümcül tehlikesi ortaya çıktı Sofraların vazgeçilmezi çatal, kaşık ve bıçakların üzerindeki numaralar, sağlığımız için gizli bir tehdit taşıdığı ortaya çıktı. Uzmanlar, kalitesiz ürünlerdeki ağır metallerin böbrek, karaciğer ve kanser riskine yol açabileceği konusunda uyardı.
Ciltteki küçük işaretler hayati risklerin habercisi olabilir Ciltteki bir leke ya da ben, ciddi bir sağlık sorununun işareti olabildi. Bilimsel araştırmalar, erken teşhisin hayati önem taşıdığını vurguladı.
Milyonlarca insan ter korkmasın diye ölüm sıkıyor! Uzmanlardan hayat kurtaran öneriler Ter kokusunu önlemek için kullanılan ürünlerin içeriğindeki kimyasallar, kanser riskini artırabilir mi? Bilimsel araştırmalar, bu konuda çarpıcı bulgular ortaya koydu.
Ana caddelerde yaşayanlarda kanser riski daha fazla! Araştırmacılara göre, ana caddelere yakın bölgelerde ikamet eden kişilerde akciğer kanseri riskinin yüzde 10 arttığı kaydedildi.
Bu besinler kanser riskini azaltıyor Sağlıklı tüketilen besinler sayesinde kanser riskinin azaldığını ifade eden Diyetisyen Salih Gürel, besinler hakkında önemli bilgiler verdi.
Şekerli içecekler kanser yapıyor! Şekerli içecekler, sınırsız tüketilebilmeleri ve günlük alışkanlıkların bir parçası olmaları yüzünden ciddi sağlık problemlerine yol açabildiğine dikkat çeken uzmanlar, şekerli içeceklerin kanser riskini artırabildiği konusunda uyarıyor.
Şeker tüketimi kanser riskini artırıyor Fransa'da yapılan bir bilimsel araştırmaya göre günlük şeker tüketiminin 100 mililitre artırılması durumunda bile kansere yakalanma riskiniz yüzde 18 artıyor.
Şekerli içecekler kansere yol açıyor Fransız bilim insanları tarafından yapılan bir araştırmaya göre günde günde 100 mililitre fazla şekerli içecek tüketilmesi kansere yakalanma riskini yüzde 18 artırıyor.