Kapalı kapıyı açık zanneden aceleci aşçı dehşeti yaşadı

Kapalı kapıyı açık zanneden aceleci aşçı dehşeti yaşadı
İzmir'in Konak ilçesinde bir televizyon kanalında yemek programı yapan aşçı, alışveriş yapmak için gittiği manavdan aceleyle çıkarken yeni temizlenmiş cam kapıyı görmeyerek çarptı. vücudunun çeşitli yerlerinde kesikleri oluşan 20 yaşındaki aşçıya 55 dikiş atıldı.

DHA - İzmir''in Konak ilçesinde restoranda aşçı olarak çalışan ve bir televizyon kanalında yemek programı yapan 28 yaşındaki Caner Yiğit Aydoğan, alışveriş yapmak için manava gitti. Aydoğan, alışverişini tamamladıktan sonra programa yetişmek için aceleyle kapıya yöneldi. Yeni temizlenen cam kapıyı fark etmeyen Aydoğan cam kapıya çarptı. Kırılan cam parçaları Aydoğan''ın yüzünde ve bacaklarında derin kesikler oluşmasına neden oldu.

İhbar üzerine gelen ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi''ne kaldırılan Aydoğan aynı gün taburcu edildi. Fakat Balçova ilçesindeki evine götürülürken kanama nedeniyle yolda fenalaşan genç aşçı, bu defa Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi''ne götürüldü. Burada, Aydoğan''ın kesiklerine 5 saatlik bir operasyonla tekrar dikiş atıldı. 

Başına gelen kazayı görünmez kaza olarak nitelendiren genç aşçı, Bacağımdaki kesik ciddiydi. Allah''tan damarlarla ilgili bir sıkıntı olmamış. Damara rast gelseydi ölebilirdim. Bacağımdaki kesik dikildi. Şu an vücudumda 55 dikiş var. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi personeline müteşekkirim. Zor zamanlar geçirdim. İşletme sahiplerine tavsiyem camlı bölgeler, camlı kapılar olduğu zaman mutlaka ya bir film, ince siyah bir film takmaları ya da el yazısıyla da olsa bir yazı yazılması, çok önemli ve hayat kurtarıcı olabilir. Şu an hayatta olduğuma şükrediyorum. İnşallah başkasının başına gelmez" ifadelerini kullandı.