Herkes bunu konuşuyor: Caner Erkin penaltıyı bilerek mi yaptı?

Herkes bunu konuşuyor: Caner Erkin penaltıyı bilerek mi yaptı?
Beşiktaş, dün akşam oynanan maçta Karagümrük'ü tek golle yendi. Maçın üstünden saatler geçti ama Caner Erkin'in neden olduğu penaltının tartışmaları bitmedi. Caner Erkin penaltıyı bilerek mi yaptı?

Beşiktaş, Süper Lig''de dün akşam Atatürk Olimpiyat Stadı''nda oynanan maçta Karagümrük''ü penaltıdan Batshuayi''nin golüyle yendi.

Maçın üstünden saatler geçti ama tartışmaları bitmedi. Özellikle de penaltıya neden olan Caner Erkin. 

Karşılaşmanın 37. dakikasıydı. Karagümrük ceza alanına gelen bir ortada Vida vurmak için havaya yükseldi, ancak ıska geçti. Arkasında Caner Erkin vardı. Vida''yı geçen top Caner Erkin''in havaya kalkan eline çarptı. Hakem de penaltı noktasını gösterdi.

Bu pozisyonda Caner Erkin''in daha önce oynadığı Beşiktaş''ın kazanmasını istediği için topa kasıtlı olarak vurduğu ileri sürüldü. Tıpkı iki hafta önce de Karagümrük''ün Fenerbahçe ile oynadığı maçta hakeme itiraz nedeniyle kırmızı kart görmesinde olduğu gibi. O maçtan sonra da Caner''in kırmızı kartı kasıtlı olarak gördüğü, yine daha önce oynadığı Fenerbahçe''ye zaafı olduğu iddia edilmişti.

Caner Erkin, profesyonel bir futbolcu, fazlasıyla da hırslı. Bu nedenle kart da görüyor sık sık, kendi teknik direktörüyle bile tartışıyor. Ne bu yaptırdığı ilk penaltı, ne de Fenerbahçe maçında gördüğü ilk kırmızı kart.

Caner Erkin''in kasıtlı olarak penaltı yaptıracağı veya kırmızı kart göreceği hiç de inandırıcı gelmiyor. Zaten kendisini biraz yakından tanıyanlar böyle şeyler yapmayacağını da çok iyi biliyor.

Hırsının kurbanı oluyor Caner, oynadığı takımların yenilmesine tahammülü yok. Hepsi o kadar, iddialar hem saçma, hem de ayıp oluyor.