Kargaların dahi planı kediyi aç bıraktı

Kargaların dahi planı kediyi aç bıraktı
Bir sitenin otoparkında bulduğu bir yiyeceği yemenin hesaplarını yapan kedinin yanında 2 karga belirdi. Zekalarıyla nam salan kargalardan bir kedinin kuyruğuna gaga attı. Canı yanan kedi yiyeceği bırakarak darbeyi kimin indirdiğine bakınca diğer karga yiyeceği kaparak uçup gitti. Çete gibi ortak çalışan kargaların görüntüsü izlenme rekoru kırdı

Çete gibi çalıştılar

Kargalar zekalarıyla insanları kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Bir sitenin otoparkında bir yeyeceği yemeye çalışan kedinin yanında 2 karga belirdi. Kedi kargaları umursamadan yiyeceğini yemeye çabalalıyordu. Kargalardan biri kedinini tam arkasına geçerek kuyruk kısmına doğru gagasıyla sert bir darbe indirdi.

Can havliyle anında arkasına dönen kedi kendisini ısaran kargaya hamle yaptı. Karga kedinin hamlesinden uçarak kurtuldu. Diğer karga ise yiyecekten uzaklaşan kedinin yemeğini gagasına alarak uçtu. Hem kuyruk kısmına darbe alan, hem de yemeğini kargalarak kaptıran kedi ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Videoyu izleyenler "Helal olsun kargalara. Çete üyeleri gibi çalışmış. Bir gaga darbesiyle kediyi yiyeceğinden uzaklaştırdı. Diğeri de kedinin yemeğini alarak gözlerden kayboldu" şeklinde yorum yaptılar.