Kartallar kendilerine saldırıp sırtına konan kargalardan nasıl kurtulur? Ece Üner canlı yayında açıklamıştı. Müthiş iddia doğru mu?

Kartallar kendilerine saldırıp sırtına konan kargalardan nasıl kurtulur? Ece Üner canlı yayında açıklamıştı. Müthiş iddia doğru mu?
Ünlü sunucu Ece Üner katıldığı programda kartal ile karganın hikayesini anlattı.

Ünlü sunucu Ece Üner yaklaşık 3 yıl önce  Aslı Şafak''ın İşin Aslı programına katıldı ve kartal ile karganın hikayesini anlattı.

Ece Üner anlattığı bu hikaye ile sosyal medyada gündem olmuştu.

KARTALLARIN KARGALARI OKSİJENSİZ BIRAKTIĞININ YANLIŞ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Lead Stories adlı doğrulama platformu bu iddiayı inceledi. 

Kartalların kargalara müdahale etmeden sadece daha yükseğe uçarak onları oksijensiz bıraktığı iddiası da asılsız olduğu belirtildi. Fotoğrafı çeken Phoo Chan da bu karşılaşmanın sadece birkaç saniye sürdüğünü belirterek bunun bir istisna olduğunu destekledi.

ECE ÜNER KİMDİR?

Tam ismi Özge Ece Üner olan 21 Temmuz 1981, İstanbul doğumlu Ece Üner, bir dönem CNN Türk''te genel müdürlük yapan Dinç Üner''in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesinde bitirmesinin ardından Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerinden 2003 yılında mezun olmuştur. Paris''te Sorbonne Üniversitesinde Fransızca dil eğitimi, Brüksel''de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim almıştır. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulunu dönem birincisi olarak bitirmiştir.

Üner, kariyerine 1999 senesinde Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde hem eğitim hayatına hem de stajyer olarak kariyerine başlamıştır. 2002''den 2006 yılının Ocak ayına kadar NTV muhabiri olarak diplomasi ve ekonomi alanlarında yoğunlaşmıştır.

2010 yılında Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011''de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başlamıştır. 2012''den Aralık 2017''ye kadar Habertürk TV''deki Enine Boyuna isimli tartışma programını sunmuştur. Meslektaşı Deniz Bayramoğlu ile 2013''te evlenmiştir. 6 Ocak 2014''ten itibaren Show Ana Haber bültenini sunmuş ve 5 Haziran 2015 tarihinde yerini Jülide Ateş''e bırakmıştır.

Üner, son olarak Reality bir program sunmak üzere Kanal D ile anlaştı. Kısa bir süre sonra 9 Ağustos 2021 tarihinde Ece Üner ile Susma adlı kriminal programı sunmaya başlamıştır. Program ise 17 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 95. bolümü ile yayınlanarak sona erdi. 

12 sene atletizmle uğraşan Üner''in, 1500, 3000 ve 5000 metrelerde İstanbul ve Türkiye dereceleri bulunmakta.

 

 

İlgili Haberler