Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra 10 Haziran'a dikkat çekti. Beklenmeyenler gerçekleşecek. Her dediği oluyor

Kassandra 10 Haziran'a dikkat çekti. Beklenmeyenler gerçekleşecek. Her dediği oluyor

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, 10 Haziran tarihine dikkat çekti. Saat 13:52’de İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının Merkür retrosunun da etkisiyle bizleri etkisi altına alacağını belirtti. Güneş tutulmasının etkisinin 20 gün önceden başladığını ve 20 gün sonra da devam edeceğini belirten Kassandra "Türkiye''nin bir çok ilinde yüksek tepelere yaz ayının başlangıcında havalar soğuyup, kar yağmaya başladı. Nisan yağmurları olarak bilinen şiddetli yağışlar, Haziran ayında da devam ediyor. Bir çok şehrimizde sel baskınları oluştu" dedi.

Yağışların bu ay belli aralıklarla devam edeceğini belirten Kassandra "Soğuk hava ve yağışlar bir süre daha sürecek. Yağışlar sel baskınlarına neden olabilir. ''Bana bir şey olmaz'' diyerek önlem almamayı cahil cesareti olarak değerlendirebiliriz. Onun için yaz geldi ''Ne baskını ya'' demeden herkes önlemini alsın. Tatil planı yapanlar da gittikleri sıcak illerimizde yağmurlardan nasibini alabilir" yorumunu yaptı.

"KORONA HORTLAYACAK"

Korona virüs yasaklarında yapılan esnekliğin hiç kimseye rahatlatmaması gerektiğinin de altını çizen Kassandra "Daha önceden de bu köşede ''korona bitti'' diyenlerin yanıldığını, korona virisün süreceğini belirtmiştim. Şu ana kadar yaklaşık 30 milyon doz korona aşısı yapıldı. Ama 85 milyonluk bir ülkede bu sayı yetersiz. Korona bu yaz duraksama dönemine girecek. Ardından da tekrar hortlayacak. Herkes kendini korumaya gayret göstersin. Maskeler çıkartılsın dendiğinde bile özellikle toplu taşımalarda maske kullanmaya özen göstersin" dedi.

"DEPREMLERİ GÖRDÜM" 

Güneş tutulmasının yüryüzünü de olumsuz etkileyeceğini belirten Kassandra "Bir çok ilimiz depremlerle sallanmaya devam edecek. Bu depremler büyük paniğe neden olabilir. Şiddetli depremleri de küremde gördüm. Ülkemizden uzakta olsa büyük ses getirecek" yorumunu yaptı. 

İngiltere Kraliçesi Elizabeth''in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip''in ölümüne de bilen Kassandra "Bir ünlü isim daha aramızdan ayrılacak. O da Prens Philip gibi büyük ses getirecek. Türkiye''ye mal olmuş bir isimde aramızdan ne yazık ki edebiyete intikal edecek. Bu olay da medyada genişçe yer bulacak" diye konuştu.

Sanat camiasının da güneş tutulmasından olumsuz yönde etkileneceğini belirten Kassandra "Boşanmalar da yaşanacak. Bir çok sanatçımız maddi olarak zor günler geçirecek. Aile mahkemelerine bu ay çok müracaat yapılacak" dedi.

"TL DEĞERLENMEZ"

Türk Lirası''nın döviz karşısında değer kaybının devam edeceğini söyleyen Kassandra "Sürekli ''paramız ne zaman değerlenir'' sorusuna maruz kalıyorum. İnanın ne kürem ne de yıldızlar bunun için olukmlu sinyal vermiyor. Değer kaybı sürecek. Aldığınız 100 dolara bir ay sonra daha fazla TL vererek sahip olacağız. Doların artmasıyla marketlerde de fiyat artışı yaşanacak. Geçim derdi de her geçen gün daha da ağırlaşacak. Yakıta yapılan zamlar nakliyeyi, nakliye fiyatları da marketlerdeki ürün fiyatlarını etkileyecek" yorumunu yaptı.

"HAVA TAŞITI DÜŞECEK"

Güneş tutulması nedeniyle kabus dolu günler geçireceğimizi belirten Kassandra "Bu olay hava taşıtlarını da olumsuz etkileyecek. Bir tanesinin düştüğünü küremde gördüm. İnşallah can kaybı yaşanmaz" dedi.

Bir çok ülkenin saldırılara maruz kalacağını belirten Kassandra "Alevleri, dumanları, insanların kaçışmasını gördüm. Bombalı saldırılar, çatışmalar bu ay ayyuka çıkacak. Ne alınan tedbirler ne de uyarılar bunların önüne geçemeyecek" yorumunu yaptı.

"EVDE VE İŞYERİNİZDE TARTIŞMAYIN"

Ev ve işyerinde tartışmaların büyük sorunlara neden olacağını belirten Kassandra "Güneş tutulmasını en ufak tartışmayı bile büyütebilir. Normal zamanda alt atıp yatıştırdığınız olaylar bu kez ayyuka çıkabilir. Onun için tartışmalardan uzak durun. Bu dediklerim eşiniz için de çocuklarınız için de geçerli. İşyerinizde de olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Tartışmada işinizden bile olmanızı neden olabilir. Bu dönemi sakin atlatan karlı çıkacaktır" dedi.

ŞAMPİYON İSTANBUL''DAN ÇIKACAK

2021-2022 Futbol Sezonunda da Süper Lig şampiyonu İstanbul''dan çıkacak. Küremde seyircilerin çılgınca eğelendiklerini gördüm. Atkılarından tuttuğu takımın adını ve renklerini net şekilde seçtim. Ama yeni sezon da bu seneki gibi nefesleri kesecek. 

Yazarın Diğer Yazıları