Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra büyük depremi ve hava aracının düşeceğini 3 gün önceden bildi! Dedikleri bir bir çıkıyor

Kassandra büyük depremi ve hava aracının düşeceğini 3 gün önceden bildi! Dedikleri bir bir çıkıyor

Yaptığı kehanetlerle adından sıkça bahsettiren Kassandra, gazete, televizyon ve internet sitelerine konu olan olayları 3 gün önceden bildi. Yaptığı kehanetlerin bir bir gerçekleşmesinin kendisini üzdüğünü her fırsatta dile getiren ünlü astrolog, mutlu haberler de vereceğinin altını çizdi.

3 gün önce kaleme aldığı yazısında Kassandra, orman yangınları hız kesmeden devam edeceğini belirtmişti. Çanakkale merkeze bağlı Kemel Köyü''nde orman yangını çıktı. Bu ayın 20''sinde çıkan bu yangından sonra bir çok ilimizde de orman yangınları haber konusu oldu.

Ünlü astrolog, kabusların süreceğini belirterek bir uçak kazası yaşanacağını, ardından da şiddetli  bir deprem olacağını ifade etmişti. Dün, Güney Amerika ülkesi Kolombiya''da içinde 6 mürettabat bulunan UH-60 Kara Şahin adlı askeri helikopter, Vaupes Bölgesi''nde radardan kayboldu. Amazon ormanları üzerinde iritbatın kesildiği helikopteri arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor.

UÇAK GÖVDESİNİN ÜZERİNE İNDİ

Kassandra, tek teselli kaynağının Amerikan Federal Narkotik Dairesi’ne (DEA)’ya ait uçağın, Kolombiya’nın başkenti Bogota’daki El Dorado Uluslararası Havalimanı’nda gövdesi üzerine inerek kayması sonucu meydana gelen kazada can kaybı olmaması olduğunu belirtti. 

Bugün ise Amerika''nın Alaska Yarımadası''nda yerel saatle akşam 22.12''de çok şiddetli bir deprem oldu. Amerikan Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), 7.8 büyüklüğündeki depremin en yakın yerleşim noktası Perryville''e 98 kilometre uzaklıkta olduğunu bildirdi.

Kasandıra, "Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerginlik had safhaya ulaşacak. Silah sesleri susmayacak" kehanetinde de bulunmuştu. Çatışmalar burada tüm hızıyla devam ediyor. Dün Azerbaycan Ordusu, Ermenistan''a ait iki insansız hava aracını (İHA) düşürdü. 
Ülkemizdeki  hayat pahalığı ve işsizlik de çözüme henüz kavuşamadı. 

 

Yazarın Diğer Yazıları