Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Dedikleri bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra yorumladı: Uçak düşecek deprem olacak

Dedikleri bir bir çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra yorumladı: Uçak düşecek deprem olacak

Son yazısındaki kehanetlerin doğru çıkmasının kendisini çok üzdüğünü belirten Kassandra, insanların mutlu olacağı bir dünyanın hayaliyle yaşadığını belirtti. 

Bugün saat 20:32''de yeniay yengeçte diyen Kassandra, kabusların devam edeceğini belirtti. Kassandra "Yangınlar özellikle orman yangınları hız kesmeden devam edecek. Yazımdan sonra yangın söndürmeye giderken vefat eden 2 orman çalışanının acısını hala yüreğimde hissediyorum. Depremler de yaşanacak. Ama Türkiye''deki deprem yıkıcı olmayacak. Son yazımda da belirttiğim gibi o depremin tarihini buradan sizlere duyaracağım ama daha zaman var" dedi.

Dünyada silahlanmanın korkunç boyutlara ulaşacağını da belirten Kassandra "Bu kadar silah beraberinde savaşları da getirecektir. Bu genellikle iç savaş olarak gerçekleşecek. Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerginlik had safhaya ulaşacak. Silah sesleri susmayacak. Masum siviller de bu olaylara tepkilerini göstererek protesto gösterilerine imza atacak. Amerika''da da protestoculara sert müdahaleler söz konusu olacak" dedi.

En büyük temennimlerinden biri de herkesin mutlu olması diyen Kassandra, "Ülkemizin en büyük sorunu işsizlik ve hayat pahalılığı. Bu 2 etken insanların ülkemizde mutlu olmasına engel oluyor. İş bulmak bu dönemde de zorlaşacak. Hayat pahalığı ise yükselmeye devam edecek. Bir çok işyeri kapısına kilit vuracak, çalışanlarının işine son verecek. Hayat her geçen gün daha da zorlacak" diye konuştu.

aaaaaaaaaaaaa-002.jpg

Yazarın Diğer Yazıları