Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Gelmeyen yazın yaz yağmuru mu olurmuş. Peki şimdi ne olacak? Kassandra açıkladı

Gelmeyen yazın yaz yağmuru mu olurmuş. Peki şimdi ne olacak? Kassandra açıkladı

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, 10 Haziran tarihine dikkat çekmişti. İkizler burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının Merkür retrosunun da etkisiyle bizleri etkisi altına alacağını detaylarıyla anlatmıştı. 

Kassandra kaleme aldığı son yazısında ayrıca tabiat olaylarının yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam edeceğini belirtmişti. Mevsimlerin çivisinin çıktığının altını çizen Kassandra "Nisan yağmurları Haziran ayında yağmaya başladı. İstanbul başta olmak üzere bir çok şehrimiz gelmeyen yazın yağmurlarıyla adeta boğuşuyor. İşyerleri, evler, cadde ve sokaklar sular altında kalıyor. Haziran ayının sonuna kadar yağışlı hava etkisini hissettirmeye devam edecek" yorumunu yaptı.

Türkiye''nin turizm cenneti yerlerinden Bodrum''da tatil yapan arkadaşlarının bile kendisini arayarak dert yandığını belirten Kassandra "Onlar da bu durumdan şikayetçi. Havanın serin olduğunu belirtiyorlar. Geceleri üzerlerine battaniye alarak uyuduklarını söylüyorlar. Bu durum güneş tutulmasının etkisini kaybetmesiyle mevsim normallerine dönecek. Yaz mevsimi bu sene Temmuz ayında başlayacak" dedi.

Kassandra, son yazısında medyadaki büyük değişikliği küresinde gördüğünü söylemişti. Yazısının mürekkebi daha kurumadan medyada Habertürk''ün satışa çıkarıldığı haberleri yer aldı. Bu öngörüsü de gerçekleşen Kassandra "Medyada sular durulmayacak. Taşlar yerinden oynayacak. Yer değişikliklerine hazır olun" dedi.

 

Yazarın Diğer Yazıları