Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra orman yangınlarını gördü yeni öngörüleri korku saçtı

Kassandra orman yangınlarını gördü yeni öngörüleri korku saçtı

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, 24 Haziran''da yayımlanan yazısında "Türkiye''nin birçok şehrinden orman yangınları haberini peş peşe alacağız. Dekar dekar ormanlık alanlarımız küle dönecek. Bu yangınların bazıları kasıtlı olarak çıkartılacak. Yoğun uğraşlar sonucu kontrol altına alınacak ama o şehirde bitecek yangın diğer şehirde başlayacak" demişti. Bu öngörüsü gerçekleşen Kassandra, "Keşke yanılsaydım da bu caniler ormanlarımızı yakmasaydı. İnanın orada yanan ağaçlar değil yüreğim" açıklamasını yaptı.

Aynı tarihli yazısında Kassandra "Özellikle bazı depremler  paniğe neden olacak. Yurt dışında da şiddetli depremler yaşanacak. Can kaybı olmaması bu olayda da teselli kaynağım olacak" yorumunu yapmıştı. Bu açıklamadan sonra dün ABD''nin Alaska eyaletinde 8,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Alaska Körfezi''nde hissedilen deprem sonrasında tsunami uyarısı yapılmıştı. 

Depremlerin de devam edeceğini belirten Kassandra "Bu deprem korkuya neden olacak. Deprem profesörlerimiz büyük depremle ilgili yorumlar yapacak. Fay hatlarını masaya yatıracaklar ama büyük deprem henüz bana gözükmedi" yorumunu yaptı.

Ağustos ayı içinde deniz kazasının da yaşanacağını belirten Kassandra, "Boğulma vakalarımız devam edecek. Can kayıpları yüreklerimizi parçalayacak. Deniz kazası da yaşanacak. Sahilde gözyaşı döken insanlarımızı gördüm. İnşallah can kaybı olmadan bu olayları atlatırız" yorumunu yaptı.

Daha önceden de defalarca belirttiği gibi korona virüsün yok olmayacağını belirten Kassandra, "Ağustos ayında da kısıtlama olacağını düşünmüyorum. Eylül ayında kısıtlamalar geri gelebilir. Okullar açıldıktan 1 ay kadar sonra ise vaka sayısının yükselmesiyle yüz yüze eğitime dönülebilir. Konuştuğum bir çok kadın ''Çocuğumun hayatı hiç bir eğitimden önemli değil'' diyerek çocuklarını bu yılda okula göndermemeyi düşünüyor" dedi.

Sanat dünyasından ünlü bir ismin de hayatını kaybedeceğini belirten Kassandra, "Bu kişi beni tanıyor. Ortamlarda bir çok kez beraber olduk. En son beni aradığında sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi ancak küremde hiç iyi şeyler görmedim" diye konuştu.

Süper Lig''in heyecanın şimdiden başladığını söyleyen Kassandra "Hepimizin bildiği gibi geçen sene futbol maçları da seyircisiz oynanmıştı. Bu sene ligler başladıktan bir kaç hafta sonra seyirci sayısı ya çok azaltılacak ya da geçen seneki senaryo tekrarlanarak karşılaşmalar seyircisiz oynanabilir" dedi.

Yazarın Diğer Yazıları