Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Çok kötü şeyler olacak diyerek 3 tarih verdi. Kassandra her şeyi anlattı

Çok kötü şeyler olacak diyerek 3 tarih verdi. Kassandra her şeyi anlattı

Dediklerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra Rusya Ukrayna Savaşı için istihareye yattı, hem küresine baktı, hem de yıldızları mercek altına aldı.

Rusya Ukrayna Savaşı''nın başladığı an gökyüzünde Ay, Anteres yıldızıyla kavuştu. Anteres askeri hareketlilik, savaş, saldırı, anlamına gelmektedir. Gaddarlık, dünya hırsı ve acımasızlık da etkilerindendir.

Rusya haritasında ise Satürn 5 derece Kova burcunda yer almakta. 6 Mart’ta Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile birlikte bu etkiler daha da büyüyebilir. Özellikle 13 Mart’ta ise Satürn Mars kavuşumu kesinleşiyor, gerginlik zirve yapabilir. 11 Mayıs itibari ile Jüpiter’in de Koç burcuna geçmesiyle birlikte, dünyada liderlerin ani gerilimlerine şahit olabiliriz.

30 EKİM''İ NOT ALIN

Özellikle 30 Ekim’de başlayacak olan Mars Retro’su dünyada çok ciddi krizleri, siyasi anlaşmazlıkları, çatışmaları ve savaşları tetikleyecek gibi duruyor. Mars mücadele, şiddet ve terör ile alakalıdır.

30 Ekim 2022-12 Ocak 2023 arasında İkizler burcunda olacak astrolog Kassandrasunda, siber saldırılar, hava saldırıları, iletişim ağlarının sınırlandırılabileceği zamanlar olabileceğine işaret ediyor.

SAVAŞTA TÜM ÜLKELER KAYBEDER

Savaş''ta hem Rusya hem Ukrayna hem de bir çok ülke kaybedecek. Enflasyon yani hayat pahalığı zirve yapacak. Gıda fiyatları akaryakıt fiyatlarıyla yarışır hale gelecek. 

Onun için bir an önce barış gelmesi gerekiyor. Ama ben savaş 1-2 gün içinde biter diyenler kadar iyimser değilim. İki liderde de  geri adım atacak ya da alttan alacak bir karakter sergilemiyor. Bu yüzden her 2 ülkeden de çok insan yaşamını yitirecektir. 

 

Yazarın Diğer Yazıları