Kavuncu: "Beka sorunu milli birlikle aşılır"

Kavuncu: "Beka sorunu milli birlikle aşılır"
Muhsin Yazıcıoğlu Düşünce ve Stratejik Araştırma Derneği (MUHSİYAD) Başkanı Prof. Dr. Orhan Kavuncu ve Dernek Üyesi Süleyman Deva Niğdelioğlu, dernek faaliyetleri bilgilendirme ve tanıtım ziyaretleri programı çerçevesinde İstanbul'da temaslarda bulundu.

"Muhsin Yazıcıoğlu ve İlkeli Dürüst Siyaset" programının tanıtımı için İstanbul'a gelen Kavuncu ve Niğdelioğlu; önce Beykoz Türk Ocağını ziyaret edip buradaki sohbet toplantısına katıldılar. Daha sonra akşam saatlerinde MUHSİYAD etkinlikleri ve faaliyetleri çerçevesinde; Alperenler Eğitim  Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği toplantıya iştirak ettiler. Toplantıda yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte; ülkemizde yaşanan son siyasi gelişmeler ve MUHSİYAD faaliyetleri konularında değerlendirme ve görüş alışverişinde bulundular.

Prof. Dr. Orhan Kavuncu ve Mimar Süleyman Deva Niğdelioğlu; birlikte yaptıkları açıklamada, Ülkemizin çok ciddi bir 'Beka Sorunu' yaşamasına rağmen, bu sıkıntılı ve karanlık günlerden ancak Milli Birlik ve dayanışma ruhu ile sıyrılabileceğini vurguladılar.