Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da konuştu

Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da konuştu
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ziyaretini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da CHP'ye üye olan yurttaşlara rozet takılması için gerçekleştirilen törende konuştu. İşte ayrıntılar...

Kılıçdaroğlu Diyarbakır''da CHP''ye üye olan 1300 kişi adına yeni 53 üyeye rozetlerini taktı. 

Törende konuşan Kemal Kılıçdaroğlu''nun açıklamalarından önemli satır başları şöyle;

-Birlikte yapacağız. Büyük acılar çektiniz, dertleriniz, işsizlik, evlerde yoksulluk var hepsinin farkındayım. Türkiye büyük bir ülke imkanlarımız var. Bu imkanlar savurganca kullanılıyor

-CHP''ye Diyarbakır''da fazla üye olan yok biliyorum. Bunun kabahati bizde. Sofranızda oturmadık, Ankara''da oturduk güzel güzel laflar ettik "niye bize oy vermiyorlar?" diye. Sizin dertlerinze talibim. Dertlerinizi çözeceğim.

-Bu işin asıl aktörleri sizlersiniz. Önemli bir adım atıyoruz. Rahmetli Ecevit ne demişti ''Ne ezen ne ezilen insanca bir düzeni'' bunu hayata geçireceğiz. Yeni kadrolarla geleceğiz.

- Biz gençlerle gurur duyuyoruz. Ülkemizin bugünü ve geleceği gençlere emanet. Bütün  bölge olarak huzur içinde yaşayacağız. Orta Doğu''yu kast ediyorum. Bütün komşularımızla barış içinde huzur içinde yaşamak istiyorum. 

İlgili Haberler