Kılıçdaroğlu’na milletvekilliği teklif AKP’yi karıştırdı. Mehmet Metiner tuzak deyip ateş püskürdü

Kılıçdaroğlu’na milletvekilliği teklif AKP’yi karıştırdı. Mehmet Metiner tuzak deyip ateş püskürdü
AKP Eski Milletvekili Mehmet Metiner, AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun, Kemal Kılıçdaroğlu’na milletvekilliği teklifine tepki gösterdi.

AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “AKP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na milletvekilliği yolunu açma gibi bir planı olur mu?” yönündeki soruya, “Şık olur, güzel olur. Aklıma enteresan bir şey getirdi. Ben bunu Cumhurbaşkanımıza ileteceğim, karar onlarındı” şeklinde yanıt vermişti.

AKP'li Yenişehirlioğlu’nun yanıtı ise partiyi karıştırdı. Yenişehirlioğlu’na AKP Eski Milletvekili Mehmet Metiner tepki gösterdi.

MEHMET METİNER AKP’Lİ İSME TEPKİ GÖSTERDİ

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ‘Kılıçdaroğlu’na milletvekilliği’ sözlerine X hesabından tepki gösteren Mehmet Metiner, Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın konumlarının farklı olduğunu belirtti.

metiner-ic.jpg

METİNER: YANLIŞ BENZETME ÜZERİNDEN TUZAĞA DÜŞÜLMESİN

AKP'li Mehmet Metiner X paylaşımında, “R. T. Erdoğan’a meclis yolu yasal görünümlü bir darbeyle kapatıldı. Erdoğan meclise giremedi ama partisi iktidara taşındı.

O gün Erdoğan’ın gasbedilen hakkının Baykal’ın desteğiyle teslimi ile Kılıçdaroğlu’nun bugünkü konumu farklı. Yanlış benzetme üzerinden tuzağa düşülmesin.” dedi.

AKP’NİN BÖYLE BİR SINAVI YOK

AKP'li Mehmet Metiner bir saat arayla yaptığı ikinci paylaşımında, “K. Kılıçdaroğlu CB olmak istedi. CB olamayınca da meclis dışında kaldı, Erdoğan gibi adaylığının üstü çizildiği için değil.

Meral Akşener vb genel başkanlar da meclis dışındalar. Erdoğan’a yapılan darbe, CHP açısından demokrasi sınavıydı. AKP’nin böyle bir sınavı yok.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler