Batın bu dünya. Adamın tamamen yanmasını seyrettiler. Kimi selfie çekti kimi fotoğraf kimi de video. Sebebi ne olursa olsun yanan bir insan

Batın bu dünya. Adamın tamamen yanmasını seyrettiler. Kimi selfie çekti kimi fotoğraf kimi de video. Sebebi ne olursa olsun yanan bir insan
İstanbul Galata’da bir vatandaşın kendini yaktığı sırada çevredeki insanların olaya müdahale etmeyip, fotoğraf, video ve selfie çekmeleri dikkat çekti.

Beyoğlu ilçesinde Galata Kulesi önünde akşam saatlerinde eline plastik bir orak alan Abdullah Cihat Turan P. (28) isimli bir kişi, kıyafetine tiner döktükten sonra kendini ateşe verdi.

Olay yerindeki insanlar hemen telefona sarılıp fotoğraf ve video çekerken; esnaf yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Müdahalenin ardından ağır yaralı genç yere yığıldı.



Öte yandan çevredeki esnafın ve vatandaşların ilk ifadelerine göre gencin olaydan bir süre önce bölgede kostümü ve asasıyla gezdiği öğrenildi. Gencin kendini ateşe vermeden önce verdiği bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

CEBİNDE KONYA''DAN GELİŞ OTOBÜS BİLETİ BULUNDU

Gencin vücudunda 2. ve 3. dereceden yaktıkları olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, gencin cebinde Konya''dan geliş otobüs bileti olduğunu tespit etti. Ayrıca gencin yanan poşetindeki tableti de polis tarafından muhafaza altına alındı.

İlgili Haberler