Kimse Bilmez 22. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Kimse Bilmez 22. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Kimse Bilmez bu akşam yayınlanacak mı? Kimse Bilmez yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zeyne, Ali ve Pilot’un kardeşi mi? İşte detaylar…

Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Keremcem, Engin Hepileri, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal gibi başarılı isimler yer alıyor. Kimse Bilmez son olarak 21. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kimse Bilmez 21. Bölümde neler oldu

Uygar Sevda'yı elde etmek için akıl almaz oyunlar hazırlayarak Ali'den kurtulmanın peşindedir. Ali'nin eski eşi Özlem'i kullanarak yeni bir plan hazırlayan Uygar, bu sayede Sevda ile aralarındaki engelleri kaldırmayı planlar. Kardeşini bulmak için her yolu deneyen Ali, karşısına çıkan engeller yüzünden zor anlar yaşar. Bunu fırsata çevirmek isteyen Uygar ise Erniko'yu öldüren kişinin Ali olduğunu Pilot'a duyurmak için yeni bir plan daha yapar. Öte yandan Duygu, Pilot'un düşmanları tarafından kaçırılır. Duygu'nun hayatta kalması tek bir şeye bağlıdır.

Kimse Bilmez 22. Bölümde neler olacak

Ali ve ve Pilot, kendilerinden saklanan geçmişleriyle yüzleşmek için adım adım ilerlerler. Kurtbey, iki kardeşin kavuşmasını engellemeye çalışırken geçmişten kalan bir mektup her şeyi daha belirginleştirir. Kurtbey'in üzerine titrediği kızı Zeynep, aslında Ali ve Pilot'un varlığından bile haberdar olmadıkları kardeşleri mi?

Sevda'ya kavuşamadığı için her geçen gün daha da çıldıran Uygar, bu kez çok ileri gider ve Sevda'yı kaçırır. Sevdiği kadını kurtarmak isteyen Ali, elinden geleni yapacaktır. Ali, Sevda'yı kurtarabilecek mi?

Öte yandan sevdiği kadını düşmanlarının elinden kurtarmayı başaran Pilot, Duygunun ailesine yeniden güven vermeye çalışır. Geçmiş bir türlü Pilot'un peşini bırakmaz. Pilot, sevdiği kadını ve ailesini korumayı başarabilecek mi?

Kimse Bilmez bu akşam yayınlanacak mı?

Pazar akşamlarının merakla takip edilen dizisi Kimse bilmez 22 yeni bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak