Kırdığı şişeyle bekçilere saldırdı

Kırdığı şişeyle bekçilere saldırdı
Antalya’da bir kişi, şikayet üzerine kendisini uyaran bekçilere kırdığı cam şişeyle saldırdı. Bir bekçi boynundan yaralanırken saldırgan, tabancayla bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Kırdığı şişeyle bekçilere saldırdı

Olay, saat 23.30 sıralarında Antalya''nın Kepez ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre mahallede bir parkta alkol alan Erkan İ., çevreye de rahatsızlık vermeye başladı. Gürültüden rahatsız olan mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine bölgede devriye gezen Bekçiler, sokak üzerinde gördükleri Erkan İ.''ye evine gitmesi ve gürültü yapmaması yönünde uyarıda bulundu.

Bekçilerin uyarılarını dinlemeyen Erkan İ., sokak üzerindeki bir apartmanın önüne gelerek önce bahçede bulunan saksılarla bekçilere saldırdı. Erkan İ., daha sonra ise eline aldığı şişeyi kırarak bekçilerin üzerine yürüdü. Bekçilerden biri, boynuna aldığı darbeler sonucu yaralandı.

BACAĞINDAN VURDU

Bİr diğer bekçiyi de elindeki şişeyle kovalayan Erkan İ., havaya uyarı ateşi açılarak durdurulmak istendi. Ancak ısrarla saldırı girişiminde bulunmaya devam eden Erkan İ, sağ bacağından tabancayla vuruldu.

Erkan İ., olay yerine gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı. Boynundan yaralı bekçi de ilk müdahalenin ardından kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.