Konyaspor'dan kritik galibiyet

Konyaspor'dan kritik galibiyet
Süper Lig'in 31. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip yeşil beyazlılar 1-0 kazandı. 4 maç sonra galip gelmeyi başaran Konyaspor’un tek golünü 13. dakikada Sokol Cikalleshi kaydetti. Akdeniz temsilcisi ise bu sonuçla 49 puanda kaldı.

İttifak Holding Konyaspor sahasında Aytemiz Alanyaspor''u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Konyaspor''a galibiyeti getiren golü 13. dakikada Sokol Cikalleshi attı.

Ligde , 3 hafta sonra mağlubiyet yüzü gören Akdeniz ekibi 49 puanda kalırken, 4 maç sonra galip gelmeyi başaran Konyaspor ise 36 puana yükseldi.

KONYA’DA 2 CEZALI

Yeşil beyazlılarda sarı kart görerek cezalı duruma düşen Diomande ve Rahmanovic haftaya oynanacak Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Koray Gençerler, Serkan Çimen, Samet Çiçek

İKİ TAKIMIN 11''LERİ:

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Rahmanovic, Diomande, Sekidika, Hadziahmetovic, Bytyqi, Cikalleshi

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Fatih Aksoy, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Umut Güneş, Siopis, Juanfran, Salih Uçan, Berkan Kutlu, Adam Bareiro

Gol: Dk. 13 Cikalleshi (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Diomande, Dk. 44 Rahmanovic (İttifak Holding Konyaspor), Dk. 34 Adam Bareiro (Aytemiz Alanyaspor)