Koray Aydın, İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı

Koray Aydın, İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın, partisinin ilk oy oranlarını açıkladı. Aydın, ilk yaptırdıkları anketlere göre oy oranını yüzde 20'ye oturttuklarını söyledi.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, teşkilatları kurmakla görevlendirilen bazı il başkanlarını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

Burada partiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Aydın, ilk anketlere göre İYİ Parti'nin oy oranının yüzde 20 olduğunu söyledi.

Aydın'ın açıklamaları şöyle:

Son zamanlarda biliyorsunuz televizyonlarda baya zevkli programlar oluyor. Ben buradan şimdi Türkiye’ye seslenmek istiyorum. Aşağı yukarı 40 gündür bir araştırma şirketiyle sahadayız. İl il analiz yapıyoruz hatta bunu ilçe düzeyine kadar yaydık. Türkiye’nin nabzını çok iyi tuttuğumuzu düşünüyorum. Zaten bu il il yaptığımız analizlere göre de illerin şekillendirmesini yapıyoruz. Burada şunu gördük daha parti kurulmadan İYİ Parti’nin oy oranını yüzde 20’ye oturttuk.

"BİZİ EKRANLARA DAVET ETSİNLER"

Televizyonda çok sıkça konuşan araştırma şirketi sahipleri var. Buradan onlara sesleniyorum: Azıcık cesaretleri varsa gelip benimle iddiaya girsinler. Öyle televizyonda yalan konuşmaya benzemiyor. İktidarı arkalarına alıp, televizyonda araştırma yapmadan rakam açıklayanların azıcık cesareti varsa o çıktıkları televizyon ekranlarına bizi çağırsınlar, ey mi yaman bey mi yaman görelim bakalım

 

İlgili Haberler