Korona virüs Acun Ilıcalı’yı alt üst etti!

Korona virüs Acun Ilıcalı’yı alt üst etti!
Çin’de ortaya çıktıktan sonra dünyaya hızla yayılan korona virüs salgını Acun Ilıcalı’nın Survıvor programını da etkiledi.

Tüm dünyada etkili olan korona virüs salgını Acun Ilıcalı’nın Survıvor programını da vurdu. Survıvor’da bu zamana kadar geçerli olan yarışmacı transferi kuralı, salgın nedeniyle uygulanamıyor.

TAKIMLAR ARASI DENGE NASIL SAĞLANACAK?

Survıvor 2020’nin ada konseyinde gönüllüler takımından Meryem Kasap’ın sakatlığı nedeniyle diskalifiye olabileceğini duyuran Acun Ilıcalı, Korona virüs nedeniyle uçuşlar durdurulduğu için nasıl bir yol izleneceğini açıkladı. Gönüllüler takımından Meryem'in sakatlığı hakkında konuşan Acun Ilıcalı, adaya yeni bir yarışmacı gelemeyeceği ise iki takım arasındaki dengenin nasıl sağlayacağını anlattı.

5e7afced5542801a50861338.jpg

“ARTIK YARIŞMACI GETİREMİYORUZ”

Acun Ilıcalı ayrıca, Meryem'in Survivor'dan ayrılması durumunda takımların dengesinin korunması açısından, iki takım arasında transfer yapılabileceğini duyurdu. Eleme konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Bugüne kadar her Survivor'da, yedek yarışmacılar getirerek takımların dengesini oluşturmayı amaçladık. Tüm Survivor'larda bunu yaptık. Ancak artık Türkiye'den yedek yarışmacı getirme imkanımız yok" açıklamasında bulundu.