Korona virüs tedavisi gören ve durumu ağırlaşan AKP'li Muhammet Emin Akbaşoğlu yoğun bakıma alındı

Korona virüs tedavisi gören ve durumu ağırlaşan AKP'li Muhammet Emin Akbaşoğlu yoğun bakıma alındı
Gelen son dakika bilgisine göre, korona virüs tedavisi gören ve durumu ağırlaştığı öğrenilen AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Korona virüs tedavisi gören AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

ANKA’da yer alan habere göre, hastanede ilaç tedavisi gören Akbaşoğlu, geçen günlere rağmen tedaviye olumlu yanıt vermedi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Akbaşoğlu, ilaç tedavisine devam etmek üzere yoğun bakım servisine alındı.

TWİTTER'DAN AÇIKLAMIŞTI

Akbaşoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden 1 Temmuz'da yaptığı açıklamada yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Rutin yaptırdığımız corona testlerinden sonuncusunun bugün pozitif çıkması üzerine gerekli tıbbi süreç başlatıldı. Elhamdülillah genel sağlık durumum iyi"

manset-kopya-4-kopya-kopya.jpg

Muhammet Emin Akbaşoğlu kimdir?

1968 yılında İstanbul'da doğdu.Yönetici, Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Ayrıca Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukukunda yüksek lisans yapmaktadır.

Gaziosmanpaşa Millî Gençlik Vakfı İlçe Başkanlığı, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Gaziosmanpaşa Belediyesinde Özel Kalem Müdürü ve Müfettiş olarak, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığında Hukuk Müşaviri ve 1. Hukuk Müşaviri olarak görev yaptı. Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığına atandı. Avrupa ülkeleri ile birlikte gerçekleştirilen Geliştirilmiş Bilirkişilik Projesinde Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerinde bulundu.

25 ve 26. Dönemde Çankırı Milletvekili seçildi. Anayasa Komisyonu Kâtip Üyesi olarak görev yaptı. AK Parti Grup Başkanvekilidir.

İngilizce ve Arapça bilen Akbaşoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.