Bülent Arınç: Terörle mücadelede başarılıyız

Bülent Arınç: Terörle mücadelede başarılıyız
Bülent Arınç: Terörle mücadelede başarılıyız

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Terörle mücadelede son yıllarda kazandığımız başarı çok büyüktür” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Terörle mücadelede son yıllarda kazandığımız başarı çok büyüktür” dedi. Arınç, “Hiçbir endişeniz olmasın, asker de polis de yerine göre bütün güvenlik görevlilerimiz canla başla çalışıyorlar. Genelkurmay Başkanımız, kuvvet komutanlarımız, kaç gündür Şemdinli’nin dağlarında. Bu meseleyi çözmeden Ankara’ya dönmemeye yemin ettiler” ifadelerini kullandı.


Arınç: Terörle mücadelede başarımız büyük

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP Osmangazi İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Arınç, şu anda mücadele ettikleri tek olumsuzluğun terör olduğunu söyledi. Bülent Arınç, “Elimizden geleni yapıyoruz. Terörle mücadelede son yıllarda kazandığımız başarı çok büyüktür” dedi. Arınç sözlerini şöyle sürdürdü: “Hiçbir endişeniz olmasın, asker de polis de yerine göre bütün güvenlik görevlilerimiz canla başla çalışıyorlar. Genelkurmay Başkanımız kuvvet komutanlarımız, kaç gündür Şemdinli’nin dağlarında. Bu meseleyi çözmeden Ankara’ya dönmemeye yemin ettiler. Allah onları kötülüklerden korusun.”

TÜSİAD’a sert sözler
Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile TÜSİAD yönetimine de  yüklendi. Arınç,  Afyokkarahisar’daki patlmaya ilişkin sabotaj iddiasını ortaya atan Kılıçdaroğlu için “Böyle sorumsuzluklarla dolu bir insan Türkiye’de iktidara gelecek, Türkiye’yi yönetecek. Allah muhafaza. Biz doğru şeyleri yapıyoruz” dedi. Bülent Arınç, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner’in “Uludere’de ne olduğunu anlamak, Afyon’daki patlamanın arka planını, sebeplerini öğrenmek, sorumlularını bilmek ister vatandaş. Susmak da istemez. Ne darbe dönemlerindeki gibi atanmışların, ne de kendi oyuyla seçilenlerin onu susturmasını hiç istemez” şeklindeki sözleri için de şunları söyledi: “Meşru hükümeti devirebilmek için 5’li çetenin içersinde yer alanlar bugün halk adına konuşmaya nasıl cüret edebiliyorlar, TÜSİAD gerçekten bir halkın temsilcisi olduğunu ifade ediyorsa 28 Şubat’taki kötü rolünün hesabını herkesin verdiği gibi vermeli.”