Levent Şahin: Oyunumuz Galatasaray'a yakışmadı

Levent Şahin: Oyunumuz Galatasaray'a yakışmadı
Galatasaray'ın Hatayspor deplasmanında Fatih Terim'in yerine yedek kulübesinden takımı yöneten antrenör Levent Şahin, Galatasaray'a yakışmayan bir oyun oynaklarını söyledi.

Levent Şahin: Oyunumuz Galatasaray'a yakışmadı

Süper Lig''in 27. haftasında Hatayspor karşısında şok bir mağlubiyet alan Galatasaray cephesinde büyük üzüntü yaşanıyor. Sarı kırmızılarda teknik direktör Fatih Terim''in yedek kulübesinde yer almadığı karşılaşmada takımın başında yer alan antrenör Levent Şahin, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın şampiyonluk iddiasının devam ettiğini dile getiren Şahin şunları söyledi: 

“Bu akşamdan itibaren zaten hepimiz, kendi iç dünyamızda öz eleştirimizi yapıp, buradan nasıl çıkarız, bunların hesabını yapacağız. Biz büyük camiayız, başımıza ilk kez böyle bir şey gelmiyor. Daha önceki yıllarda da gelmişti.

Bunu nasıl yöneteceğimizin, buradan nasıl çıkıp Galatasaray’ı daha üst sıralara taşıyabileceğimizin hesabını yapacağız. Bizim için izahı olmayan bir geceydi. Sonuçtan çok oynanan oyun bizi üzdü.

Ama muhakkak buradan çıkış yapacak olan da gene bizleriz. Bu gecenin izahı olmayan tek şey, kendimize yakışmayan oyun, saha içerisinde gösterememiş olduğumuz mücadeleydi” 

İlgili Haberler