Leyla Alaton'dan Bitcoin açıklaması

Leyla Alaton'dan Bitcoin açıklaması
Kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularında duyarlılığı ile bilinen ünlü iş insanı Leyla Alaton dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Boşanmış bir kadın olarak evlilik kelimesine büyük bir alerjim var" diyen Alaton, son dönemde öne çıkan yatırım aracı Bitcoin'e "Güzelliğe güç atfetmek, tüm paranı Bitcoin'e yatırmaya benziyor." diyerek gönderme yaptı.

Ünlü iş insanı Leyla Alaton Şamdan Plus Dergisi''nin Kadınlar Günü sayısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. "Evlilik" kelimesine alerjisi olduğunu söyleyen Alaton, Bitcoin''i eleştirdi. Alaton  "Güzelliğe güç atfetmek, tüm paranı Bitcoin''e yatırmaya benziyor." ifadesini kullandı.

Fotoğraf çekimlerinde tamamı kadınlardan oluşan bir ekibi tercih eden Alaton, "Kadın ekonomik özgürlüğünü kazansın diyorum ve yaptıklarımla da bunun arkasında durabiliyorum. Hayattaki misyonum; genç Türk kadınlarını uyandırmak, onlara, ekonomik özgürlükleri olursa daha özgür, daha kaliteli bir hayatları olacağını anlatmak." ifadelerini kullandı.

''YENİDEN EVLENMEYİ ABES, GEREKSİZ VE ÇAĞ DIŞI BULUYORUM''

Boşanmış bir kadın olarak evlilik kelimesine büyük bir alerjisi olduğunu söyleyen Alaton, yeniden evlenmeyi abes, gereksiz ve çağ dışı bulduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Evliliğin çok ulvi, çok muhteşem bir müessese olduğunu düşünmekle birlikte eğer sürdürülemezse çok büyük travmalara sebep olabileceğini düşünüyorum. 10 senelik çok huzurlu ve yolunda giden bir ilişkim var. Biz ayrı ülkelerde, ayrı evlerde yaşıyoruz. Beni çok mutlu eden, büyük keyif aldığım ve enerji veren bir ilişki. İnsan, hayatında aşk olmadan bu kadar coşkulu olur mu? Benim hayatımda aşk var, bunun için böyle çiçekler gibi açıyorum. Çok tatminkar bir ilişki yaşamış olmak için belki de kötülerini yaşamak lazım.

Seçtiği kıyafetlerin kişiliğinin önüne geçmesini istemediğini anlatan Alaton, bu düşüncesine ilişkin annesinin kendisine "Giydiğin, takıp takıştırdığın hiçbir şey kişiliğinin önüne geçmemeli." diye öğüt verdiğini söyledi. 

Dekolte ve mücevherlerle öne çıkmak istemediğini belirten Alaton, Ben bir dekolteyi ön plana koyarak veya dekolteyi süsleyen bir mücevheri öne çıkararak Leyla Alaton olmak istemedim. Seçtiğim kıyafetler hep Leyla''nın arkasında kalır. Özellikle frapan olmayan, cinsiyetimi, vücut hatlarımı ön plana koymayan kıyafetleri tercih ediyorum." dedi.

GENÇLERE DE SÖYLÜYORUM; ENERJİNİZİ BOŞ YERE HARCARSINIZ

Alaton son dönemin öne çıkan yatırım aracı Bitcoin''e de dikkat çeken bir göndermede bulundu. Son zamanlarda özellikle 30 yaş altındaki gençlerin yöneldiği Bitcoin''e "Bazıları yatırımı sadece güzelliğe yaparak bence yanlış yapıyorlar. Çünkü her zaman ''Benden daha güzeli olacak'' mantığıyla düşünürüm, Gençlere de söylüyorum; enerjinizi boş yere harcarsınız. Güzelliğe güç atfetmek, tüm paranı Bitcoin''e yatırmaya benziyor." diyerek göndermede bulundu.
 

İlgili Haberler