Lionel Messi Barcelona hayalini açıkladı

Lionel Messi Barcelona hayalini açıkladı
Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de forma giyen Lionel Messi, futbolculuk kariyerini bitirdikten sonra Barcelona'da teknik adam olarak görev yapmayı hedeflediğini açıkladı.

Arjantinli yıldız Lionel Messi, kariyerini noktaladıktan sonra Barcelona''ya dönebilir. İspanyol basınına konuşan PSG''li Messi, Katalan ekibine teknik direktör olarak dönmeyi hayal ediyor.

İspanyol basınına konuşan 34 yaşındaki futbolcu "Barcelona''ya dönmek ister misin?" sorusuna ''''Tabii ki bir gün yine Barcelona''da olmak düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Her zaman Katalan kulübüne yardımcı olmak istediğimi söylemişimdir. Zamanı gelince teknik bir görev üstlenmek isterim. Bu Barcelona''da mı olur başka bir yerde mi olur onu bilmiyorum. Sevdiğim kulübün büyümesine katkıda bulunmayı çok isterim'''' cevabını verdi.

Lionel Messi, 21 yıl formasını giydiği Barcelona''nın yaşadığı finansal sıkıntılar nedeniyle sezon başında Paris Saint Germain''e transfer olmuştu. 

Messi, PSG’ye transfer olduğundan beri 8 maçta oynadı ve 3 gol attı. Arjantinli yıldızın gollerinin 3’ü de Şampiyonlar Ligi’nde geldi. Messi, RB Leipzig’i 3-2 yendikleri maçta 2 gol atarken Manchester City’i 2-0 mağlup ettikleri mücadelede ise 1 kez ağları havalandırdı.