Lüks otellerde konaklamanın faturası belediye ödetilmiş

Lüks otellerde konaklamanın faturası belediye ödetilmiş
Adıyaman'ın Besni ilçesinde, eski Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve belediye meclis üyelerinin, dernek ve vakıflarca organize edilen ‘eğitim seminerine katılma' gerekçesiyle 5 yıldızlı otellerde konaklama faturasını belediye ödettiği ortaya çıktı.

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nin 35 milyon lira borçlu belediyesinde, eski Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve belediye meclis üyelerinin, bazı dernek ve vakıflarca organize edilen ‘eğitim seminerine katılma' gerekçesiyle Antalya ve Kıbrıs'ta 5 yıldızlı otellerde konakladıkları, faturayı da belediyeye ödettikleri ortaya çıktı.

Sözcü'nün haberine göre, İçişleri Bakanlığı'nın 2018 Denetim Raporu'nda, 5 yıldızlı saltanatın belediyeye faturasının, 17 bin 821 TL olduğu açıklandı. Raporda, şu ifadelere yer verildi:12-058.jpg

BU LÜKSE 17 BİN LİRA HARCAMIŞLAR

SPA, Latincede, “Su ile gelen sağlık” anlamına gelen ‘Selus Per Aqua'nın kısaltması. AKP'li yöneticilerin ‘eğitim semineri' adı altında katıldığı konaklamalar, KKTC, Antalya ve Afyonkarahisar'daki SPA'sı ile ünlü 5 yıldızlı otellerde gerçekleşmiş.