Mahzar Alanson'a konser şoku sıfır bilet satıldı: Hiç kimse bilet almadı, bakın nedeni neydi

Mahzar Alanson'a konser şoku sıfır bilet satıldı: Hiç kimse bilet almadı, bakın nedeni neydi
Ünlü müzik grubu MFÖ'nün Bodrum'daki konserinin satılan biletlerin iptal edilmesi nedeniyle gerçekleşmediği iddia edildi. Satılan biletlerin Mazhar Alanson'un 'İlkokulda 5 senede Selanik'le Anıtkabir arası tüm kareleri beynimize soktular' dediği üzerine iptal edildiği belirtildi. Alanson'dan ise bu iddiaya yalanlama geldi.

MFÖ’nün 27 Ağustos’ta Bodrum Antik Tiyatro’da yapılması planlanan konseri iptal edilmişti. Konserin iptal edilmesinin ardında, Mahzar Alanson'un ''İlkokulda 5 senede Selanikle Anıtkabir arası tüm kareleri beynimize soktular'' şeklinde ifadesi nedeniyle, satılan biletlerin iptal edilmesinin yer aldığı öğrenildi.

Sosyal medyada Yiğit Toprak adlı iptal eden konser için yaptığı paylaşımda, "MFÖ bodrumda ağır darbe yemiş. Konser için bilet alan herkes biletlerini iptal edince,MFÖ konseri yapamamış. Bildiğiniz gibi Mazhar Alanson '' İlkokulda 5 senede Selanikle Anıtkabir arası tüm kareleri beynimize soktular '' demişti. Atatürk kırmızı çizgimiz.Bodrum bunu gösterdi." dedi.

ygit.jpg

Sanatçı Levent Üzümcü ise konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "0 bilet mi sattınız Bodrum’da? Siz daha durun, konser konser peşinizden koştuğumuz günlerin, şarkılarınızla aşık olup, şarkılarınızla ağladığımız günlerin hesabı daha görülmedi." dedi.

lu-001.jpg

Yaşananların ardından ise, Alason'un 2018'de "Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda" şeklindeki Sabah Gazetesi'ne verdiği röportaj sosyal medyada gündem oldu.

MAHZAR ALANSON'DAN İDDİALARA YALANLAMA

Diğer yandan, Mahzar Alanson Instagram'dan yaptığı açıklamada söz konusu şekilde bir açıklaması olmadığını ifade etti. 

egow5u6wsaaa-yp-1.jpg
NTV'nin haberine göreyse; iddiaları yalanlayan MFÖ bir açıklama yaparak, “Kerki/Solfej organizasyonun 27 Ağustos 2020 tarihinde Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşmesi planlanan MFÖ konseri, organizasyon firmasının finansal ve organizasyonel şartları yerine getirmemesi sebebiyle iptal edilmiştir. Konserin iptal sebebiyle ilgili diğer iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Yeni konserlerde görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı.