Cihat Arslan: Bu korku neden, siz devletin polisisiniz! Ben de alayına gider diyorum

Cihat Arslan: Bu korku neden, siz devletin polisisiniz! Ben de alayına gider diyorum
Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında Yeni Malatyaspor'un deplasmanda Eyüpspor'a 3-2 yenildiği maçtan sonra teknik direktör Cihat Arslan sert açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig''in 3. haftasında Yeni Malatyaspor''un deplasmanda Eyüpspor''a 3-2 yenildiği maçta teknik direktör Cihat Arslan''la tribündeki taraftarlar arasında gerginlik yaşandı.

Yeni Malatyaspor Teknik direktörü Cihat Arslan, küplere binerken, maçtan sonra şu ifadeleri kullandı:

- Şahsımı hedef alıp hem küfür hem başka türlü hakaret vardı. Özel yerden bir şeyler söyledi ayyaşın teki. 

- Emniyete dedik, ‘Hocam ilk defa mı küfür yiyorsunuz'' dedi. Tribündeki reisi de tanımam ben. Siz görevinizi yapmazsanız ben alayına gider diyorum. Polis bizi korumayacaksa statta, bende tribüne çıkar savaşırım. 

- Emniyet tribünden neden korkuyor tribünden adam almak için. Arkasında kim var o şahsın artık. İlk defa küfür yemedik, yine yiyeceğiz ama görevini yapanlar da görevini yapsın. 
- Eyüpspor ile çok güzel birlikteliğim var. Beraber play-off’lara gittik. Herkes benim dostum. Buradaki semtteki herkes dostum. Bir tane ayyaş yüzünden ilişkiler zedeleniyor. 
- Polislerin kendilerine küfür edilince 5 seneden başlıyor. Ben Malatyaspor''un hocasıyım. Bende unvan taşıyorum. O zaman o şahsın oradan alınması lazım, orada gerginlik oldu. Bu korku neden, siz devletin polisisiniz. Nasıl sabah 5''te alıyorsunuz insanları, onu da tribünden alın.