Mansur Yavaş adalet dağıttı adeta ders verdi. AKP’liler bile alkışladı

Mansur Yavaş adalet dağıttı adeta ders verdi. AKP’liler bile alkışladı
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yılın ilk belediye toplantısında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Kendi başkanlık döneminde herhangi bir personelin yolsuzluktan yargılanması durumunda namus ve şeref sözü verdiğini belirterek, kendisinin de davaya müdahil olacağını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş yeni yılın ilk belediye toplantısında gündem olacak açıklamalar yaptı. Yeni yılın ilk oturumunun yapıldığı toplantıda konuşan Mansur Yavaş’ın sözleri damga vurdu. Kendi başkanlık döneminde herhangi bir personelin yolsuzluktan yargılanması durumunda namus ve şeref sözü verdiğini belirterek, kendisinin de davaya müdahil olacağını belirtti.
“DEDİKODU İLE KAMU GÖREVLERİ KARARLANDIRILAMAZ”
Namuslu ve haysiyetli her insanın yolsuzluk gördüğü karşısında iki şey yapma hakkı olduğuna vurgu yapan Mansur Yavaş, bunlardan bir tanesinin Cumhuriyet Başsavcılığına gitmek olduğunu ve ikincisinin ise İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş talep etmek olduğunu söyledi. Yavaş, dedikodu ile kamu görevlerinin kararlandırılamayacağını da altını çizdi.
Ayrıca Ankara halkının uğratıldığı zararların olduğunu belirten Mansur Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yüze yakın dosya var daha da geliyor. Açıkça Ankara halkının uğratıldığı zararlar var. Bunlarda da sizlerden çok net bir şekilde katkı bekliyorum. Gideceğiz, yetimin hakkını hep birlikte savunacağız.