Mardin'de İYİ Parti'ye üst düzey katılım

Mardin'de İYİ Parti'ye üst düzey katılım
Mardin'de çeşitli partilere mensup 1 Genel Başkan Yardımcısı, 2 İl Başkanı, 1 İl Başkan adayı partilerinden istifa edip İYİ Parti'ye katıldı.

Mardin'de İYİ Parti'ye üst düzey katılım

MARDİN- NUSAYBİN / RIDVAN ASLAN / YENİÇAĞ 

İYİ Parti Mardin İl Başkanlığı''na üst düzey katılımlar gerçekleştirildi. Mardin''de çeşitli partilere mensup 1 Genel Başkan Yardımcısı, 2 İl Başkanı, 1 İl Başkan adayı partilerinden istifa edip İYİ Parti''ye katıldı. 

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, "Siyaset sahnesinde merkez sağ partisi konumu  her geçen gün milletin teveccühü ve desteği ile güçlenen İYİ Parti, tüm Türkiye''de olduğu gibi Mardin''de de milletimizin umudu haline gelmiştir" dedi. 

Mardin İl başkanlığında düzenlenen törende İYİ Parti''ye önemli katılımlar gerçekleşti. 

Mardin''de mensup oldukları partilerden istifa eden 1 Genel Başkan Yardımcısı, 2 İl Başkanı, 1 İl Başkan adayı ve çok sayıda vatandaş İYİ Parti''ye katıldı. 

Katılımlarla ilgili bilgi veren İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar şöyle konuştu: 

"İYİ Parti Mardin İl Başkanlığı ilklere imza atmaya ve başarılı çalışmalarının sonucunu almaya devam ediyor. Bugün partimize önemli katılımlar var. Muhafazakar Yükseliş Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Karakeçi Yurt Partisi Eski Mardin İl Başkanı Hamdullah Özmen,  Anadolu Birlik Partisi Mardin İl Başkanı Emin Irmak, CHP Mardin İl Başkan Adayı İsmet Çavlı ile çok sayıda hemşerilerimize katılımıyla her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. 

Partimize katılan değerli başkanlarımıza ve kıymetli hemşerilerimize hoş geldiniz diyor, bize güç ve destek verdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.