MasterChef Türkiye elenen aday belli oldu. 1 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu? Toprak kek yapmak için mücadele ettiler

MasterChef Türkiye elenen aday belli oldu. 1 Kasım MasterChef Türkiye'de elenen isim kim oldu? Toprak kek yapmak için mücadele ettiler
MasterChef Türkiye’de dün akşam  bir kişi daha elendi. 1 Kasım Pazar günü MasterChef Türkiye 90. Bölümde  Eleme adayları Tanya, Uğur, Eray, Serhat, Barbaros ve Furkan olarak yarıştılar. 

MasterChef Türkiye eleme adayı olarak belirlenen isimler arasından bir kişi, dün akşam yarışmadan elendi. Önceki akşam da dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu ile kendilerini koruma altına almaya çaba gösterdiler.  Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında kendisini kurtaran yarışmacı, başka bir arkadaşını potaya gönderdi. Peki, MasterChef Türkiye eleme adayı belli oldu. 1 Kasım 2020 MasterChef Türkiye’de kim elendi? İşte yaşanalar...

1m-003.jpg

 İLK TURDAN KİMLER GEÇTİ? 

Eleme heyecanının yaşandığı gecede şefler potada olan 6 isimden Trabzon hurmasından yaratıcı yemek yapmasını istedi. Serhat, Tanya, Furkan, Eray, Barbaros, Uğur Trabzon hurmasından çeşitli yemek yapmak için mücadele verdi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef sürenin ardından yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve en başarılı yemek Eray'ın seçildi. Eray'ın ardından MasterChef'te potadan sıyrılan diğer isimler Serhat ve Barbaros oldu.

elenen-isim-ifsa-oldu-babasi-paylasinca-h160276-080ac-001.png

 

SOMER ŞEFİN TABAĞINA EN YAKIN İSİM KİM OLDU?

Somer Şef son oyunda yarışmacılara toprak kek yaptırdı. Diğer turda ise Furkan, Tanya ve Uğur Somer Şef'in imza yemeği toprak anayı yapmak için karşı karşıya geldi. Bu yemek için verilen süre ise 75 dakika oldu. Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapan isim Furkan oldu.

yenicag-masterchef-turkiye-tanya.jpg

ELEME OYUNUNA KALAN İSİMLER

Masterchef'te 1 Kasım 2020 Pazar günü eleme gecesi TV8 ekranlarında geldi. Eleme adayları Tanya, Uğur, Eray, Serhat, Barbaros ve Furkan olarak yarıştılar.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?  

Uğur ve Tanya'nın tabaklarını değerlendiren şefler elenen ismin Tanya olduğunu açıkladı. Tanya gözyaşlarına boğuldu.

5f9d42a067b0a90520c8b593.jpg

TANYA’NIN BABASINDAN PAYLAŞIM

Tanya'nın babası Alkan Kilityalı, sosyal medya hesabından kızının fotoğraflarını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Olsun be güzelim 100.000 kişi içinden son 12'ye kalmak bizim için büyük bir gururdu. Kalbimizdesin sen bizim gururumuzsun, sen bizim gerçek şampiyonumuzsun"

ekran-goruntusu-2020-11-02-050417.jpg

 

HABERTÜRK