MasterChef Türkiye'de kim birinci oldu?

MasterChef Türkiye'de kim birinci oldu?
MasterChef Türkiye bu akşam final yaptı. Finale Uğur ve Kerem kaldı. Peki, Masterchef Türkiye birincisi kim oldu? Dün akşam nefesler tutuldu ve birinci açıklandı.

Büyük bir ilgi ve alakayla takip edilen MasterChef Türkiye'de birinci kim oldu? Sorusunun cevabı dün akşam belli oldu. Finale Uğur ve Kerem kaldı. Peki, hangi yarışmacı MasterChef olacak merak konusu oldu. Şampiyon olabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteren Kerem ve Uğur mücadeleleriyle de izleyenlerin nefesini kesmeyi başardı. Uğur ve Kerem'in final bölümünde kazanan yarışmacı Uğur oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BİRİNCİ KİM

Masterchef Türkiye'de Uğur mu yoksa Kerem mi birinci oldu? Sorusunun cevabı belli oldu. Uğur Kardaş yarışmayı kazanarak 100 Bin TL değerindeki ödülün sahibi oldu. 

MASTERCHEF KEREM KİMDİR?

Kerem Giritlioğlu, 26 yaşındadır. 22 yaşındayken yurt dışında Le Cordon Blue Australia-Sydney aşçılık okulunda sertifika almıştır. Genç aşçı bu eğitiminin ardından Türkiye'de de birçok restoranda görev almıştır. Masterchef Kerem'in Instagram hesabında ise 108 bin takipçisi bulunmaktadır. 

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR
Masterchef Uğur 1996 yılında Çanakkele'de doğdu. 22 yaşındaki genç aşçı, İlk ve orta öğreniminin ardından Çanakkale Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’de okudu. Liseyi tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlandı Henüz erken yaşlarında Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duymaya başladı. Uğur şu anda İstanbul’da İdari Yönetici olarak yaşamını sürdürmektedir.