MasterChef Türkiye’de Uğur diskalifiye oldu. Hata ve mahçubiyetime üzülüyorum

MasterChef Türkiye’de Uğur diskalifiye oldu. Hata ve mahçubiyetime üzülüyorum
MasterChef Türkiye'de 29 Kasım 2020'de eleme gecesinde Uğur'un diskalifiye edildiğini şefler açıkladı. Uğur gözyaşları içinde özür dileyip, yaptıklarından pişman olduğunu açıkladı. Peki, MasterChef Türkiye’de kim elendi. MasterChef Türkiye’de Uğur neden diskalifiye oldu? 29 Kasım 2020 MasterChef eleme gecesinde Uğur Yılmaz Deniz gelişmesi…

MasterChef Türkiye’de hangi yarışmacının eleneceği merakla bekleniyordu. Bu konuyla ilgili Acun Ilıcalı'dan gelen açıklama kafaları karıştırmıştı. Uğur'un sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle diskalifiye edildiğini açıklayan Ilıcalı kararı sosyal medya hesabından duyurmuştu. Buna rağmen MasterChef'te Uğur halen yarışmaya devam etti.

Dün akşam yayınlanan programda Uğur'un diskalifiye edildiğini şefler açıkladı. Uğur gözyaşları içinde özür dileyip, yaptıklarından pişman olduğunu söyledi. Diğer yarışmacılar da bu duruma çok üzüldü ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Peki, MasterChef Türkiye’de kim elendi. MasterChef Türkiye’de Uğur neden diskalifiye oldu? 29 Kasım 2020 MasterChef eleme gecesinde Uğur Yılmaz Deniz gelişmesi…

masterchef-3.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU 

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde Sefa, Uğur ve Barbaros eleme adayı oldu. Eleme oyunu oynanmadan Somer Şef Uğur'u öne aldı ve diğer yarışmacıların balkona çıkmasını söyledi.

Sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildiği açıklanan Uğur ile ilgili karar stüdyoda duyuruldu. Somer Şef, Uğur'un sosyal medyada yer alan paylaşımlarından dolayı verdikleri kararla yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi. Karar karşısında Uğur Yılmaz Deniz gözyaşlarına boğuldu.

masterchef-12.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

Açıklama yapan Uğur,  "Bu sebepten dolayı buradan ayrılmak hiç istemediğim bu olaydı. 2012'de sosyal medyaya başladığımda bazı problemler yaşadım. Çok fazla saldırgan oldum. Seneler geçtikçe pişman oldum. Öncelikle sizlerden Acun Medya'dan ve diğer tüm insanlardan özür diyorum.

O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben. İnsanların tanıdığı Uğur'u ben buradan dışarı çıktıktan sonra da göstermek isterdim ama geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur ben değilim. Kendime sinirliyim. Geçmişime sinirliyim. Benim bir ailem var ve onların karşısına bu şekilde çıkmaktan utanç diyorum. Geçmişin bu şekilde önüme çıkmasından utanç duyuyorum. Beni destekleyen herkesten özür diliyorum.”

Mehmet Şef, yazışmaların maksadını aşan paylaşımlar olduğunu belirtti. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Uğur, bunu yaşadığı için utanç duyduğunu söyledi.

MasterChef Uğur, ''Buraya gelmeye yüzüm yoktu, sizin yüzünüze bakamıyorum. Kötü durumdayım.'' dedi.
Uğur'la ilgili açıklanan karar sonrası balkondaki diğer yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef'ten elenen Uğur sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: 

masterchef-2.jpg

KAMUOYUNA

Yemek yapmak, yemek sunmak çocukluğumun hayaliydi. Hayallerimin peşinden giderken yolum hep yemeğe ve mutfağa çıktı. Bu masalsı zenginliğin içinde bir yandan hayallerinizin peşinde koşarken bir yandan da büyürsünüz. Ergenlik ve delikanlılık arasında bocalar durursunuz. Ve galiba bolca hata yaparsınız, aynı benim gibi...

Bizim jenerasyonumuzun hayatının bir parçası haline gelen sosyal medya işte bu ve buna benzer hatalar için bir başka zemin haline geliverir. Sosyal medyada gündeme gelen eski ve neredeyse çocukluk dönemlerimin bazı paylaşımları benim Masterchef hikayemin sonunu getirdi.

Hedefim Masterchef'de final oynamaktı ve bunu çok istiyordum. Bu hedef ve isteğime rağmen bugün artık kaybettiğim Masterchef finali ve şampiyonluk ihtimaline değil, sosyal medyada yaptığım hata ve mahcubiyetime üzülüyorum.

Tv8 ailesine, kendilerinden çok şey öğrendiğim şeflerime, yarışmacı arkadaşlarıma ve yaptığım iyi ve kötü tabaklarımda bile beni destekleyen tüm sevenlerime içten ve derin bir özür borçluyum... Yazdıklarımla kimi nerede ve ne zaman üzdüysem özür diliyor ve özrümün kabulünü rica ediyorum. Bağışlamak büyüklüktür, çocukluğuma ve gençliğime verin...

Uğur Yılmaz Deniz

masterchef-11.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI? 

Pazar akşamı ekranlara gelen MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde ilk olarak kırmızı ve mavi takım yeni bir dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Bu turda günün menüsünde Tayland mutfağından yemekler yapıldı.

Dokunulmazlık oyunun sonunda yapılan yemeklerin tadına bakan şefler kazanan takımın mavi takım olduğunu duyurdu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah başına geçti.

masterchef-15.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

Dokunulmazlığı kaybetmelerinin ardından kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Bu turda da kazanan isim Emir oldu. Emir böylece bir haftayı daha garantiledi.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE UĞUR NEDEN DİSKALİFİYE OLDU? 

MasterChef Türkiye'nin bu sezonki yarışmacılarından olan Uğur'un geçmişte yaptığı paylaşımlara Acun Ilıcalı kayıtsız kalmadı. Ünlü televizyoncu MasterChef Uğur'un yarışmayla olan ilişkisinin bittiğini açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, yarışmacının terbiye sınırlarını aştığını söylemişti.

masterchef-7.jpg

ACUN ILICALI TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

"Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir."

masterchef-16.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE UĞUR YILMAZ DENİZ KİMDİR?

Uğur Yılmaz Deniz 26 yaşındadır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum'da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2'de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

(Kaynak: Hürriyet)