MasterChef yarışmacıları para alıyor mu? Bölüm başına ne kadar kazanıyorlar?

MasterChef yarışmacıları para alıyor mu? Bölüm başına ne kadar kazanıyorlar?
TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef yarışmacıları para alıyor mu sorusu bir kez daha gündem oldu. Uzun bir maratondan geçen MasterChef yarışmacılarının bölüm başına ne kadar kazandıkları her daim merak edilmekte.

TV8 ekranlarında her sezon yayınlandığı yeni bölümleri ile izlenme rekorları kıran MasterChef 2021, bu senede yine zirveyi kimseye kaptırmıyor. Heyecanlı ve bir o kadarda agresif kurgusu ile her daim ön planda olan MasterChef programında yarışmacılar bütün vakitlerini çoğunlukla stüdyo çekimlerinde geçirince geçimlerini nasıl sağladıkları merak ediliyor.

İlk olarak gıda gibi temel ihtiyaçları karşılanan MasterChef yarışmacılarının son gelen iddialarda bölüm başına para kazandıkları da belirtiliyor.

MasterChef yarışmacıları bölüm başına ne kadar kazanıyor?

MasterChef 2021 Türkiye yarışmasında zaman zaman oynanan ödüllü yarışmalar tertip edilmesi dikkatlerden kaçmıyor. Bu yarışmalardan programa katılanlar belli bir miktar para ödülünün sahibi oluyor. Bu ödüllerde yarışmacılar ortalama 25 bin TL gibi bir para kazanıyor.

Bunun dışında MasterChef 2021 yarışmasında programa katılanların bütün ihtiyaçları tek tek karşılanıyor. Herkesin beklediği asıl cevapta ise MasterChef yarışmacılarının popülerliğe göre bölüm başına 10 bin ila 40 bin TL arasında değişen miktarlarda para kazandıkları iddia ediliyor.