Meclis'te ilginç görüntü!

Meclis'te ilginç görüntü!
Tüm partilerin her salı rutin olarak düzenlediği grup toplantılarında bir ayrıntı dikkat çekti. Milletvekili danışmanları erken saatte gelerek, AKP'nin grup toplantısı için Milletvekillerine veya Bakanlara yer tutmak için salon kapısında bekledi.

Siyasi parti liderleri, Salı günleri Türkiye Büyük Miilet Meclisi'ndeki grup toplantılarında gündeme ilişkin birtakım konuşmalar gerçekleştiriyor.

AKP'nin grup toplantısı öncesinde paylaşılan bir fotoğrafta ise, TBMM'de uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Milletvekilleri danışmanlarının, erken saatte gelerek, AKP'nin grup toplantısı için Milletvekillerine veya Bakanlara yer tutmak için salon kapısının açılmasını beklemeleri dikkat çekti.

Sputnik Ankara Temsilcisi Yurdagül Şimşek, AKP'nin grup toplantısı konuşması öncesi, TBMM'de oluşan kuyruğun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yurdagül Şimşek, paylaşımına, "TBMM kulisindeki bu uzuuunnn kuyruk 11.45’de başlaması öngörülen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı AK Parti Grup toplantısı için. Danışmanlar erken saatte gelip grup toplantısında milletvekilli ya da bakanlara yer tutmak için salon kapısının açılmasını bekliyor"notunu düştü...

İşte Yurdagül Şimşek'in o paylaşımı:


yurdakul.png