Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi personel alacak

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi personel alacak
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 1 aşçı ve 2 garson yardımcısı alacak.

İŞKUR resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ilkokul mezunu 45 yaş sınır 1 aşçı ve 2 garson yardımcısı alınacak.

Adaylar başvurularını 14 Mart 2022 tarihine kadar Alo 170 hattını arayarak, İŞKUR hizmet noktalarına giderek veya İŞKUR internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar.

Kura çekimi 22 Mart 2022 tarihinde 13:00 – 14:00 saatleri arasında Lavanta Tepesi Hotelde yapılacak.

AŞÇI BAŞVURU ŞARTLARI

En az İlkokul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 – 45 yaş arasında olmak, Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği bulunmamak, MEB Onaylı Hijyen Belgesine sahip olmak, Gıda Güvenliği Eğitim Sertifikasına sahip olmak, Ustalık Belgesinin olması, Alanında en az 3 yıl deneyimli olmak, Burdur ilinde ikamet ediyor olmak.

GARSON YARDIMCISI BAŞVURU ŞARTLARI

En az Ortaokul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 – 45 yaş arasında olmak, Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği bulunmamak, MEB Onaylı Hijyen Belgesine sahip olmak, Müşteri İlişkileri Geliştirme Sertifikasına sahip olmak, Müşteri Becerileri Geliştirme Sertifikasına sahip olmak, Protokol Eğitimi Sertifikasına sahip olmak, Burdur ilinde ikamet ediyor olmak.