Mehmet Ali Erbil'in son durumu nedir?

Mehmet Ali Erbil'in son durumu nedir?
Yoğun bakımda 97. gününe giren 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'den bir kötü haber daha geldi. Geçtiğimiz günlerde Mali'nin vasiyetini hazırladığı, ardından da kızlarıyla tatile çıkacağı haberlerine yalanlama gelmişti. işte son detaylar...

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in durumunun kötüye gitmesi nedeniyle yeniden yoğun bakıma alındığı öğrenildi...

MEHMET ALİ ERBİL'İN SAĞLIK DURUMU NASIL

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

Durumunun iyiye gitmesiyle normal odaya alınan şovmenin 5 gün sonra yeniden yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı. Hastane ve ailesi tarafından gizlenen bu gelişmenin ardından steril ortamda aile fertlerini gören, Mehmet Ali Erbil sağlık durumu kötüye gidince tekrar yoğun bakıma alındı.

"AÇIKLAMA YAPAMIYORUZ"

Yeniden yoğun bakıma alınmasının ardından ünlü şovmenin kızı Sezin Erbil, ınstagram hesabında babasıyla paylaştığı fotoğrafına “Yoğun bakımda 77. gün. Dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapamıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor. Tek inandığım toplu duanın gücü” notunu düştü.

KIZINDAN VASİYET AÇIKLAMASI

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babasının vasiyetini yazdığı iddialarına ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

 Erbil, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla da, vasiyet haberlerini yalanladı. Yasmin Erbil, Instagram hesabının 'hikaye' bölümünde yaptığı paylaşıma, "Atmasyon haberler" notunu düştü.

15 

SEVENLERİNİ ÜZEN AÇIKLAMA GELDİ
Yoğun bakımda 97. gününe giren 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'den bir kötü haber daha geldi. Geçtiğimiz günlerde Mali'nin vasiyetini hazırladığı, ardından da kızlarıyla tatile çıkacağı haberlerine yalanlama getiren kardeşi Yeşim Erbil, ünlü şovmen hakkında son açıklamada bulunmuş ve kardeşinin durumunu netleştirmişti. Bugün ise Mali hakkında korkutan bir gelişme daha yaşandı.

Tedavisine devam edilen ve sevenlerinin her geçen gün iyi bir haber beklediği ünlü şovmenin kısa süre içinde hızla kilo kaybettiği öğrenildi. Yoğun bakıma yatırıldığı ilk gün 90 kilo olan Erbil'in şu an 75 kiloda olması kendisinden iyi haber bekleyenleri yine korkuttu.