Mehmet Erdem ile Vildan Atasever’in nikahı neden öne çektikleri belli oldu. Balayına da gitmeyecekler

Mehmet Erdem ile Vildan Atasever’in nikahı neden öne çektikleri belli oldu. Balayına da gitmeyecekler
İstanbul’da 9 Eylül akşamı dünya evine giren ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile oyuncu Vildan Atasever’in nikah tarihini bebek yüzünden erkene çektikleri iddia edildi.

Balayına da gitmeyecekler

Milliyet Gazetesi’nden Mesut Yılmaz’ın haberine göre, yaklaşık bir yıldır birlikte olan oyuncu Vildan Atasever ve müzisyen Mehmet Erdem, geçtiğimiz akşam aile arasında kıyılan sade bir nikahla hayatlarını birleştirdi. 40 yaşındaki Vildan Atasever ile kendisinden üç yaş büyük Mehmet Erdem''in evlilik tarihinin öne çekmesinin sebebi ortaya çıktı.

ULUS’TA HASTANEDE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Çiftin, Vildan Atasever''in hamile olduğu için geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturduğu iddia edildi. İki aylık hamile olduğu konuşulan oyuncunun, geçtiğimiz günlerde görüntülendiği Ulus''taki bir hastaneye bu yüzden gittiği öğrenildi.

BALAYINA GİTMEYECEKLER

Yaz aylarını Bodrum''da tatil yaparak geçiren oyuncu ve şarkıcının, hem pandemi hem de doğacak bebek yüzünden balayına da gitmeyeceği söyleniyor.

"ARKADAŞLARLA DAHA SONRA KUTLAMA YAPACAĞIZ"

Gümüşsuyu''nda bulunan bir otelde dünyaevine giren ikiliden Atasever, "Aile içerisinde kutluyoruz. Pandemiden dolayı arkadaş çevremiz katılamadı. Daha sonra onlarla da bir kutlama yapacağız" demişti.

O ARTIK VİLDAN ATASEVER ERDEM

Vildan Atasever''in, nikahtan saatler sonra 420 bin takipçisi bulunan Instagram hesabını ''Vildan Atasever Erdem" olarak değiştirmesi dikkat çekmişti.

TEKTAŞI İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Vildan Atasever ile Mehmet Erdem, düğünden günler önce Ulus''ta objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncunun tektaş yüzüğü ve alyansı dikkatlerden kaçmamıştı.

(Kaynak: Milliyet Gazetesi)

İlgili Haberler