Harry Potter evreninde geçen Fantastic Beasts 3'ten fragman geldi

Harry Potter evreninde geçen Fantastic Beasts 3'ten fragman geldi
Harry Potter evreninde geçen Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore filmi için ikinci bir fragman yayınlandı.

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore için yeni fragman

ShiftDelete''de yer alan habere göre, Harry Potter, genç ve yaşlı her yaştan insan tarafından bilinen ve en az bir kez izlenmiş kült yapımlardan biri. Fantastic Beasts serisi ise, yine Harry Potter evreninde, ancak daha eski bir döneminde geçiyor. Merakla beklenen Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore için ikinci bir fragman geldi. İşte ayrıntılar…

Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore için yeni fragman

Harry Potter serisinde önemli bir rol oynayan Grindelwald ve aynı zamanda üçüncü filme ismini veren Albus Dumbledore karakterlerinin gençliğinden bahseden ve o dönemde gerçekleşen bir savaşı konu alan Fantastic Beasts serisi, Harry Potter kadar olmasa da oldukça beğeni ve ilgi gördü.

İlk fragman, 13 Aralık 2021 tarihinde hayranlara sunulmuştu. Bu görüntüler bizlere daha az sihir sundu, ancak akıllarda çok daha fazla sır hakkında merak uyandırdı. Filmin ismini (The Secrets of Dumbledore -Dumbledore’un Sırları) göz önünde bulundurunca, bu çok da anormal sayılmaz. Şimdi ise ikinci bir fragman yayınlandı. Kısa kesitler, yeni filmde aslında daha fazla büyü ve sihrin de yer aldığını bizlere gösteriyor.

Yönetmen koltuğunda David Yates yer alırken, senaristliğini ise J.K. Rowling ve Steve Kloves‘ın yaptığı Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore, 15 Nisan 2022‘de vizyona girecek. Oyuncu kadrosunda Grindewald’ı canlandıran Mads Mikkelsen ve Dumbledore’u oynayan Jude Law‘ın yanında Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler de yer alıyor.