Meral Akşener'den Bozkurt tepkisi!

Meral Akşener'den Bozkurt tepkisi!
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bozkurt MHP'ye aittir" sözlerine tepki gösterdi. Akşener, "Asıl zillet, özgürlüğün sembolü Bozkurt’un işaretini yapabilmek için, izin istemektir" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti'de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. CHP ile yapılan iş birliği görüşmeleri sonrasında açıklanacak adaylar merakla bekleniyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerde 7 ilin adayını da kürsüye çağıran Akşener, bir adayın Bozkurt yapmasının ardından MHP'ye gönderme yaparak "Görüyorsunuz benden izin almadı" ifadelerini kullandı.

Bozkurt MHP'ye aittir sözlerine sert tepki gösteren Akşener, "Asıl zillet, özgürlüğün sembolü Bozkurt’un işaretini yapabilmek için, izin istemektir" dedi.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"ÖYLE BİR MEDYA DUVARIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ Kİ"

Bu salonu bize özellikle verdiler dolduramayalım diye. Ama Allah hepinizden razı olsun. Türkiye’nin her yerinden, her hafta toplandınız geldiniz ve bizimle inatlaşmanın ne denli önemli olduğunu gösterdiniz.

Öyle bir medya duvarıyla karşı karşıyayız ki, birkaç TV dışında sözlerimizi veren yok. Türkiye gerçeği bu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günüydü. Mesleğini hakkıyla yapan tüm basın çalışanlarını kutluyorum. Cumhurbaşkanı son 16 yıldır uyguladığımız reformlar basının özgürlükçü yapıya kavuşmuştur dedi. Şaka gibi. Burası neresi bilmiyorum ama Türkiye olduğunu sanmıyorum.

İYİ Parti bugünlere ambargoları aşarak geldi. Söyleyecek sözü olan ne yapar eder milletine ulaşır. Hakikat er geç ortaya çıkar hak yerini bulur. İYİ Parti cesaretle emekle alın teri ve inançla buralara gelmiştir. Ekranlarda 24 saat bizi gösterin diyecek halimiz yok. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bir yolunu bulur sözümüzü milletimize ulaştırırız.

"MİLLETE MASAL ANLATMAKTAN VAZGEÇİN"

İktidar hakikatin önüne ne duvar örerse örsün milletimiz er ya da geç olanı görüyor. Milletimizin gerçek gündemi ekonomi. Neden? Çünkü gerçeğin kendisini yaşıyor. İktidar istiyor ki herkes onların anlattıklarını konuşsun. Milletin gündemi aş, iş, ekmek. Tablo ortada. Enflasyon 16 yıl aradan sonra yüzde 20'nin üzerinde. Resmi makamlara göre 4 milyon işsiz var. İş bulmaktan ümidini kestiği için başvuru yapmayanları da eklediğinizde rakam 6 milyona ulaşıyor. Geçenlerde 100 kişinin alınacağı iş için tam 4 bin kişi müracaat etti. Damadın dengelendik dediği manzara bu. Milleti kandırmak için eski rakamları sunuyorlar. Milletimizi aldatmayın diyorum. Türkiye için taş üstüne taş koyan her kimse Allah razı olsun. Cumhuriyet tarihinde yapılan ne varsa yakıp döküyorsunuz. Dünya ekonomileri büyürken biz de büyümüşüz. Havuzun suyu yükselirken biz de yükselmişiz. Millete masal anlatmaktan vazgeçin. Her şey bu kadar güllük gülistanlıksa neden her hafta sürekli yeni ekonomik paketler açıklıyorsunuz…

"KENDİ KURDUKLARI TAKIMLARIN MİLYONLARCA DOLARLIK TRANSFERLERİNE KAYNAK ARIYORLAR"

İşler iyiye gitmiyor. Bu paketlerin hiçbiri de çözüm olmuyor. Ekonominin dümenindekiler bu işi bilmiyor. Ülkede tarımın hali ortadayken, Ziraat Bankası'nın borazan müteahitlerin, yandaş medyanın, spor kulüplerinin desteklenmesi için kullanılması yazıktır ayıptır günahtır. Spor takımlarına destek için mi yoksa kendi kurdukları takımların milyonlarca dolarlık transferleri için mi bu kaynağı ayırıyorlar bilemiyoruz. İstihdamı, üretimi artırmadıkça her hafta paket açıklamak zorunda kalırsınız. Damat bu işlerden anlamaz ama bunlar seçime kadar zaman kazanılması için yapılan yatırımlardır.

"İNŞALLAH SEÇİMDEN SONRA YENİ BİR 94 KRİZİ YAŞAMAYIZ"

İnşallah seçimden sonra yeni bir 94 krizi yaşamayız. Türkiye’de 80 milyonluk elektrik faturasını ödeyemeyecek yaklaşık 10 milyon nüfus var. Bir sürü rakam sıralıyorsun ama gerçek bu. Çalışanların yüzde 43'ü asgari ücretli. Türkiye 2019'a 10 yıldır ürettiği ekonomik problemlerle girildi ve bunun faturası vatandaşımıza kesiliyor. Milletimiz kullandığı su için 5 elektrik ve internet için 7 çeşit vergi ödüyor. Pırlantadan vergi alınmazken kitaptan yüzde 18 vergi alınıyor. Vergi de ve gelir de adalet Türk milletinin mutlaka gözetmesi gereken bir haktır. Bugüne kadar yaptığımız çağrılarda asgari ücret zammı gerçekleşti. 24 Haziran seçimlerinden önce, düşmüş kredi ve kredi kartı borçlarını biz devlet olarak satın alacağız dedik. Bize kaynağı nereden bulacaksınız dediler. Bize inanmadılar ama bugün daha küçük çaplı bir işi yapacaklarını açıkladılar. Buradan uyarıyorum. Kaynağı doğru bulmanız lazım. Kaynağı doğru kullanmak gerekir dedim. Ama iktidarın çarçur politikaları devam ediyor.

"GÜN GELİR BU HARAM PARA KURSAKLARINDAN DÖKÜLÜR"

Hasta garantili hastaneler için 12 milyon dolar lira. Bu parayla üç tane Yavuz Sultan Selim köprüsü yapılabilir. Türkiye ve milletimizin parasını 5 müteahite verdiler. Dünya 5'ten büyüktür. Türkiye de bu 5’liden büyüktür. Adalet mi bu. Gün gelir bu haram para kursaklarından sökülür. Apar topar yapılan düzenlemelerle Merkez Bankası'nı kar dağıtımı öne çekildi. İktidar bu parayı seçim çalışmasında kullanacak. Yapmayın, milletimize bunu yapmayın. Madem kriz yok bunu neden yapıyorsunuz diyoruz, size mi soracağız diyorlar. Cumhurbaşkanı cari açık azaldı dedi. Tamam da paramız pul oldu pul. Ben size doğruyu söyleyeyim. Dövizdeki artış nedeniyle ithalat yapamaz hale geldik, cari açık azaldı. Bunu başarı gibi anlatıyorlar. Güçlü bir Türkiye için ihtiyacımız olan her şeye sahibiz. İYİ Parti Türkiye'yi çıkışa götürmek adına sorumluluğunun farkındadır. İnşallah 31 mart bu sorumluluğun tescilleneceği bir tarih olacaktır. Türkiye'yi iyi belediyecilikle buluşturacak adaylarımız yanımızdalar… Sizleri onlarla tanıştırmak istiyorum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cihan Kolip

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Oğuz Şimşek

Kastamonu Belediye Başkan adayı: Levent Dikmen

Ağrı Belediye Başkan adayı: Taner Söylemez,

Rize Belediye Başkan Adayı: Yakup Özcan 

Güneysu Belediye Başkan Adayı: Sefer Özer

Allah yolunuzu açık etsin Vaatlerinizin takipçisi olacağım…

KAVAKÇI SALTANATINA TEPKİ

İYİ Parti’nin bazı önerileri uygulanınca vatandaşımız nefes aldı. Ama bunu seçim yatırımı olarak yaptıklarında ipin ucu kaçıyor. Bir bakıyoruz ki kaşıkla verdiğini kepçeyle alıyorlar. Asgari ücretin 2020 olması İYİ Parti’nin önerisiydi. Ancak yaptıkları düzenlemeyle asgari ücretten vergi alıyorlar. İYİ Parti asgari ücretten vergi almayacak. Bu merhametsizliktir. Vergi dilimlerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili kanun teklifimizi hazırladık. AKP ve MHP'ye buradan sesleniyorum. Milletin hayrına olacak işlerde bile İYİ Parti’nin teklifine hayır demek gücünüze gidiyorsa buyrun teklifi siz getirin biz evet diyelim. Asgari ücretten vergi alınmasın diye siz öneri getirin, İYİ Parti milletvekilleri evet diyecek. Memurlara 3600 ek göstergeyi siz getirin İYİ Parti evet diyecek. EYT'lerin mağduriyetini giderecek teklifi siz getirin, çiftçiye satılacak mazottan vergi alınmasın teklifini getirin İYİ Parti evet diyecek. Biz getiriyoruz hayır diyorsunuz siz getirin biz evet diyelim. Doğru iş yaparsınız destek oluruz yanlış iş yaparsanız karşınızda dururuz engel oluruz. Yalanlara ve iftiralara rağmen İYİ Parti’nin milletimizden teveccüh görmesi bundandır. Yol da yaptılar köprü de yaptılar. Ama yaparken 1 liralık iş 3 liraya 5 liraya döndü. Madem ki yapıyorlar bunlara yaparken çalsınlar demeyeceğiz. Sadece kodoman müteahhitlere 205 milyar lira verdiler. Bu parayı millet için kullansalar ferahlarız. Milletimize bayramlarda 100 lira ikramiye veriyorlar ya o ikramiye 2 bin 3 bin lira olur. Söyleye söyleye yaptıracağız ya da iktidara geldiğimizde biz yapacağız. Gençler şunu bilin ki Meral Akşener size en yakın siyasetçidir. Kapım da sosyal medyam da size her daim açık. Gelin geleceği beraber kuralım. Bu dediklerimiz yapılacak. Atın fav’a bekleyin. Devletin gelinler görümceler damatlar enişteler için nasıl bir arpalık haline getirildiğini görüyoruz. Kızı danışman, ablası danışman, teyzesi milletvekili, annesi büyükelçi. Bu ne doymazlıktır kardeşim ayıptır ayıp.

"SURİYE'DE KURULACAK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KAPISININ ANAHTARI ERDOĞAN TARAFINDAN ÇEVRİLDİ"

1964'te Türkiye Kıbrıs'a harekat hazırlığına başlar. ABD Başkanı Johnson İsmet İnönü'ye bir mektup yazar Kıbrıs'a harekat yapamazsınız. Fırat'ın doğusuna harekat hazırlığına başlayan Türkiye'ye Trump sosyal medya üzerinden Türkiye kürtlere saldırırsa ekonomisini mahvederiz diyor. Açıklamalar art arda yapılıyor. Aynı günün akşamı Trupm ile Erdoğan telefonda görüşüyor. Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturulması ve ekonomik ilişkilerin devam etmesi konuşuluyor. Tarihimize bakalım lütfen. 7 düvele meydan okuyan Mustafa Kemal’den başlayalım. İnönü’nün had bildiren duruşuna bakın, Ecevit’in, Erbakan’ın, Başbuğ Alpslan Türkeş'in Türk milletinin onuru için dik duruşuna örneklerle doludur. Yakışmıyor Sayın Erdoğan. Bu konu seçim malzemesi yapılmayacak kadar hayatidir. Dün akşam yaptığınız konuşmanın ardından Saray'dan yaptığınız açıklamada, Suriye'de kurulacak terör örgütünün kapısının anahtarı Erdoğan tarafından çevrilmiştir. Türk askeri gireceğim dediyse girer. Mehmetçik’in postalın değdiği yerde gül biter. Fırat'ın doğusu batısı demeden girilsin. Terör örgütleri yerle bir edilsin.

Sanatta kültürde geri kaldık diyor, eğitimdeki niteliksizliği anlatıyor. Bunların sorumlusu kim muhalefet mi. Bunların sorumlusu 16 senedir ülkeyi yöneten AKP yöneticileridir. Uydurma rakamlarla enflasyonu düşük göstermeye çalışsanız da bunların doğru olmadığını biliyoruz. Kombi altta yanıyor, eczacılar ilaç getiremiyor. Millet çektiği sıkıntıya mı, gelen faturaya mı, boş cüzdana mı Damat Berat’a mı inanacağız..

ASIL ZİLLET, ÖZGÜRLÜĞÜN SEMBOLÜ BOZKURT’UN İŞARETİNİ YAPABİLMEK İÇİN, İZİN İSTEMEKTİR

Asıl zillet nedir biliyor musunuz?

Türk Milleti’nin binlerce yıllık değeri, kıymeti, Bozkurt işareti yapabilmek için, “Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlardan izin almaktır..” Bozkurt bir siyasi parti sembolü değildir.. Sağcısıyla-solcusuyla, doğusuyla-batısıyla, Büyük Türk Milleti’nin sembolüdür.. Atatürk'ün bastırdığı paradan, cumhuriyetin ilk heykellerine, her yerde izi vardır.. Bozkurt, Ergenekon’dan çıkarken, birilerinden izin mi istedi? Alparslan Türkeş ve Ebulfez Elçibey, Bozkurt işareti yapmak için, birilerinden icazet mi aldı? Türk Milliyetçilerine şirin görünmek için, seçim otobüsünde eğreti Bozkurt işareti yaparken, o sana sordu mu da, şimdi sen ona soruyorsun? Afrin yollarında, Kızılelma’ya gidiyoruz diyerek şehadete yürüyen aslanlar, birilerinden izin mi istedi ki, sen izin istiyorsun..

Asıl zillet budur..

Bozkurt kimseden izin almaz.. Yabancılar bu yüzden Mustafa Kemal’e Bozkurt demiştir.. Dün, o sarışın mavi gözlü Bozkurt’u doğuran ananın, Zübeyde Hanım’ın vefatının yıldönümüydü.. Ruhu şad olsun.

Ben, Meral Akşener;

AK Partili kardeşlerime sesleniyorum.. MHP’li kardeşlerime sesleniyorum.. CHP’li kardeşlerime sesleniyorum.. Saadet Partili kardeşlerime, Demokrat Partili kardeşlerime, Büyük Birlik Partili kardeşlerime sesleniyorum.. Bozkurt hepimizindir.. Kimseden izin istemeyin.. Asıl zillet, özgürlüğün sembolü Bozkurt’un işaretini yapabilmek için, izin istemektir.. Bozkurt özgürlüktür.. Baş eğmemektir.. Direnmektir.. Ve Bozkurt işareti yapmak için, önce Bozkurt'a yakışır bir duruşa sahip olmak gerekir.. Bizi biz yapan, o muhteşem değerlerimizin önünde saygıyla eğiliyor, ve diyorum ki; Allah bize yar olsun, Türk’ün özü var olsun..

İlgili Haberler