Meral Akşener'den Muhsin Yazıcıoğlu mesajı

Meral Akşener'den Muhsin Yazıcıoğlu mesajı
Kahramanmaraş'ta 12 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi dualarla anılıyor. Yazıcıoğlu için bir mesaj paylaşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Vatana ve millete hizmet etmeyi kendisine en büyük görev edinen, Türk siyasetinde dürüstlüğü ve ahlakı ile tanıdığımız değerli dava insanı #MuhsinYazıcıoğlu’nu vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çağlayancerit mitinginin ardından Yozgat''a gitmek üzere bindiği helikopterin 25 Mart 2009''da Kahramanmaraş''taki Keş Dağı''na düşmesi sonucu Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Sivas Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya, pilot Kaya İstektepe ve gazeteci İsmail Güneş hayatını kaybetti.

Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi hayatlarını kaybettikleri kazanın 12. yılında anılıyor. Yazıcıoğlu için bir mesaj paylaşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Vatana ve millete hizmet etmeyi kendisine en büyük görev edinen, Türk siyasetinde dürüstlüğü ve ahlakı ile tanıdığımız değerli dava insanı #MuhsinYazıcıoğlu’nu vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.