Meral Akşener'in de oynadığı klibin sonu bitti. İYİ Parti'den yöneticilerin oynadığı Cumhuriyet klibi

Meral Akşener'in de oynadığı klibin sonu bitti. İYİ Parti'den yöneticilerin oynadığı Cumhuriyet klibi
İYİ Parti’nin Cumhuriyet Bayramı klibi izleyenleri büyüledi. İYİ Partili isimlerin de oynadığı klipte çocukların tahtadan meclis kürsüsünü inşa ettiği ve Mustafa Kemal Atatürk’ün "Efendiler bugün Cumhuriyeti ilan ediyoruz" dediği sahneler izleyenleri duygulandırdı.

İYİ Parti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle hazırladığı klip büyük beğeni topladı.

İYİ Parti Milletvekilleri ve Divan Üyelerinin de rol aldığı klipte çocukların mahalle meydanında tahtalardan Tarihi Meclis’in kürsüsünü inşa ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıran bir çocuk "Efendiler bugün Cumhuriyeti ilan ediyoruz" ifadelerini kullanıyor. Asıl mesleği öğretmenlik olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise öğrencileriyle birlikte Cumhuriyet İlköğretim Okulundan çıkarak Atatürk’ü canlandıran çocuğu alkışlıyor.

O esnada iste Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi sesinden şu sözler yankılanıyor:

"Büyük Türk Milletinin bir ferdi olarak bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve heyecanı içindeyim."
Klipte yer alan bir başka detay ise Azerbaycan bayrağı ve Gence Spor kulübü tabelası oldu.
Klipte rol alan İYİ Partili isimlerden; Uluslararası Politikalar Başkanı Ahmet Kamil Erozan mahalle meydanında manav, Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu müşterisi olarak yer alıyor. Muğla Milletvekili Metin Ergun mahallenin kahvehanecisi, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu kahvehanenin müşterisi rolünü üstleniyor. Genel Sekreter Uğur Poyraz spor kulübünün başında öğrencilerle ilgileniyor.

Klipte, İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas terzi, Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel müşterisi, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem berber Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır tüpçü, Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat ve Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ise kadın kooparatifinde el işi satışı yapıyor olarak yer alıyor.

Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı’nın da fırıncıyı canlandırdığı klipte, çocukların mahalle meydanına inşa ettiği kürsünün önünde toplanan İYİ Partililer Cumhuriyetimizin geleceği çocuklarımızı alkışlıyor.