Merih Demiral İtalya’yı salladı

Merih Demiral İtalya’yı salladı
Juventus forması giyen milli oyuncu Merih Demiral, siyah beyazlı formayla ilk asistini yaparken, takımının 3 puanı almasında kilit rol oynadı.

Sezon başında Juventus’a transfer olan ancak fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılacağı iddia edilen Merih Demiral, Udinese karşısında oynadığı futbolla göz doldurdu. Juventus formasıyla ilk asistini yapan genç yıldız, takımının Udinese’yi 3-1 yendiği maçın en etkili isimleri arasında yer aldı.

İtalya Serie A 16. haftasında lider Juventus sahasında Udinese’yi konuk etti. İlk yarısı 3-0 Juventus’un üstünlüğü ile tamamlanan maçta Merih Demiral ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Mücadeleye ilk 11’de başlayan milli yıldız 45’inci dakikada Bonucci’nin attığı golde Juventus formasıyla ilk asistini yaptı.

Maça hızlı başlayan Juventus Portekizli yıldızı Ronaldo’nun 9 ve 37’inci dakikalarda attığı golle durumu 2-0’a getirdi. İlk yarının son dakikalarında kornerden gelen ortaya iyi yükselen Merih Demiral topu kafayla ceza sahası içindeki Bonucci’ye aktardı. İyi bir kafa vuruşu yapan Bonucci de topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi.

Bu sezon ikinci kez Serie A’da maça çıkan Merih Demiral Juventus formasıyla ilk asistini yaptı. Savunmada kritik müdahaleleriyle dikkat çeken Merih partneri Bonucci’ye yaptığı asist sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

Udinese’de Iganacio Pussetto, 90+4. dakikada skoru belirleyen golü kaydetti ve karşılaşma 3-1 sona erdi.