Mansur Yavaş: “Ankara’da işlerini tehdit ve şantajla halleden bir grup var

Mansur Yavaş: “Ankara’da işlerini tehdit ve şantajla halleden bir grup var
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’da bir grup var, işlerini hatırla, tehdit, şantaj, rüşvet, siyasi bağlantı gibi yollarla çözüyorlar” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentte işlerini tehdit şantaj ve rüşvetle halleden bir grubun olduğunu söyledi. Yavaş, Sinan Aygün’ün kendisiyle görüşmek istediğini ancak kabul etmediğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın Fox TV’de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:

“Kendisi bu davayla ilgili bir görüşmem olmadı. Kendisi daha önce benim ziyaretime geldi. Bu dava ile ilgili de Sinan Aygün benimle görüşmek istedi. Ben bu görüşmeyi kabul etmedim çünkü başıma gelecekleri biliyorum. Ankara’da bir grup var, işlerini hatırla, tehdit, şantaj, rüşvet, siyasi bağlantı gibi yollarla çözüyorlar.

Aygün’ün meclis üyesi kardeşi aracılığıyla da benimle görüşmek istedi bunu da kabul etmedim. Hatta ‘ben meclis üyesiyim başkanla nasıl görüştürmezsiniz’ diye olay çıkardı.

Sinan Aygün ile belediye meclis üyeleri arasındaki  görüşmeden kesinlikle haberim yoktu.”

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE NE KONUŞTU?

“Kemal Kılıçdaroğlu sadece bana Sinan Aygün’ün kendisine geldiğini ve şantaj yapar gibi dava açacağını söylediğini aktardı. Ben de kendisine Ankara halkının yararına olmayan bir iş yapıldığını, bu hukuksuzluğa onay veremeyeceğimi dile getirdim kendisi de ‘hukuk ne gerektiriyorsa onu yapın’ dedi.

FETÖ’nün en büyük gelir kaynağı imar yoluyla emsal artışları. Emsal artışı rantlara bakın arkasında firari FETÖ üyeleri vardır. Bu TOGO Kuleleri’nin olduğu bölgedeki Sinan Aygün’ün eski ortağının izleri var.”