Barışmaya çağırdığı eşi ve 2 çocuğunu öldürdü

Barışmaya çağırdığı eşi ve 2 çocuğunu öldürdü
Fatih Yavuz, 10 gün sonra boşanma davaları görülecek olan eşini barışmak için otele çağırdı. Çift arasında tartışma çıktı, Yavuz, eşi ile 1 ve 3 yaşlarındaki çocuklarını bıçaklayarak öldürdü ardından intihara kalkıştı

AYDIN’da, ayrı yaşadığı eşi Halime Yavuz’u (20) barışmak için otele görüşmeye çağıran Fatih Yavuz (30), eşini, çocukları 1 yaşındaki Yavuz Polatcan ile 3 yaşındaki Gülfer’i bıçaklayarak öldürdü. Yavuz daha sonra aynı bıçağı göğsüne saplayıp intihar etmek istedi. Korkunç olay önceki gün saat 23.45 sıralarında Hükümet Bulvarı’nda bulunan bir otelin 3. katında meydana geldi. Efeler Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Fatih Yavuz ile eşi Halime Yavuz bir süre önce boşanma kararı alarak ayrı yaşamaya başladı. 15 Aralık’ta mahkemeleri olan Fatih Yavuz, çocuklarını özlediğini ve barışmak istediğini söyleyerek görüşmek istediğini söyledi. Halime Yavuz, çocukları Yavuz Polatcan ve Gülfer ile Hükümet Caddesi’nde bulunan bir otel odasında buluştu. Gece saatlerinde Yavuz çifti arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fatih Yavuz, eşini göğsünden bıçakladıktan sonra 3 yaşındaki Gülfer ve 1 yaşındaki Yavuz Polatcan’ı da bıçaklayarak öldürdü. Ailesini katleden Fatih Yavuz, kendisini de göğsünden bıçaklayarak intihar etmek istedi. Gürültüyü duyarak odaya gelen otel görevlisi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Halime Yavuz ile 2 çocuğunun öldüğünü tespit etti. Yaralı olan ve  Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatih Yavuz tedavisinin ardından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Helallik istemiş 
Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları çalışma sonunda eşi ve 2 çocuğunu öldüren kendisi de intihar girişiminde bulunan Fatih Yavuz’un olaydan önce ailesini arayarak haklarını helal etmelerini istediğini belirledi. Fatih Yavuz’un herhangi bir not bırakmadığı öğrenilirken, anne ve çocuklarının cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.